2777
2789
عنوان

بي قراري هاي بچم واسه چيه؟؟؟

66 بازدید | 6 پست

تو طول روز اصلا درست خواب نداره، چرتاي ده دقيقه يه ربعه ميزنه زير سينه، مداااام ميخواد شير بخوره وگرنه جوري جيغ ميكشه كه سررررخ ميشه و صداش ميگيره، فكر ميكردم بخاطر گرسنگي باشه چون وزن هم نگرفته بود حالا يه هفته س علاوه بر شير خودم شيرخشك كمكي هم ميدم ولي فرقي نكرده! تو خواب هم خيلي تكون ميخوره و ناله ميكنه

كسي ميتونه راهنمايي كنه؟؟ رفلاكس داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک و رفلاکس ممکنه باشه 

خودت اول آرامشت رو حفظ کن عصبانیت و استرس شرایط رو بدتر می کنه

دوم رژیم رو رعایت کن کافئین رو به حداقل برسون نوشابه و نوشیدنی گازدار سبزی خام و حبوبات نفاخ رو حذف کن غرق نعناع و زیره بخور...

سوم بچه رو به حالت شیب دار شیر بده و حتما تا بیست دقیقه بعد از شیر ایستاده تو بغلت نگه دار و سعی کن آرو غش رو بگیری

چهارم جای خوابش رو شیبدار کن یعنی شیب سی درجه داشته باشه میتونی تشک آنتی رفلاکس بخری یا موقتا تو کریر  بخوابونی

پنجم صداهای یکنواخت بچه رو آروم میکنه مثل صدای سشوار و جارو برقی دور دور با ماشین هم خوبه

ششم با هر گریه ای بهش شیر نده تو بغل مادر بوی شیر بچه رو تحریک به خوردن میکنه بده پدرش بگردونه آرامش کنه تا شیر هضم بشه و مجدد شیرش بده