2777
2789

25سالشه

من21سالمه

توجه اونجوریم نمیکنه ب خدا

درحداینکه یه حرفی بزنم پشت منو بگیره

یااگه سردرد داشته باشم قرص برام میاره

قبلا اینجوری نبود

من سه تا برادرشوهردارم همه شونو مثل برادرام میدونم

ولی دوروزه شوهرم اوقات منو تلخ کرده

ب زبون نمیاره

ولی میدونم بخاطر رفتارای داداششه

حساس شده

توجمع ک هستیم همش حواسش ب رفتارای داداششه

اخه تقصیرمن چیه

بامن باتندی رفتارمیکنه

چیکارکنم من به نظرشما؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به مادر شوهرت بگو تا بهش بگه حواسش به کارهاش باشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

نرو خونشون یه مدت 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

نمیشه از روی اینکار قضاوت کرد...................................................شاید منظور بدی نداره............................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت