2777
2789
عنوان

عفونت ادراری گرییییه

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرابیقراره بعضی وقتا تب خفیف وزنشم 9کیلوه
به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
عزیزم دختر منم مثل نینی شما تب شدید میکرد بعد از از مایش متوجه شدیم عفونت ادراری گرفته 7 روز بستری شد و عفونت برطرف شد بعد از اون دکترش فرستادم سونوگرافی و رادیوگرافی و متاسفانه متوجه شدیم رفلاکس ادرار داره این دکتری که رفتم پیشش (دکتر اتوکش)یه دکتر فوقالعادست تو همین سایت پیداش کردم فوق تخصص کلیه و مجاریه ادرار کودکانه حتما حتما حتما برو پیشش تو نت سرپ کنی شماره و ادرسش میاد تو همین قسمت یه تایپیک هست بنام رفلاکس ادرار تو نینیها حتما یه سر بزن همه همینجور مشکلارو داره ایشالا که دخترگلت زودتر خوب بشه میدونم چی میکشی منم شرایط شما رو داشتم وقتی یاد بیمارستان میفتم پشتم میلرزه
ببرش یه آزمایشگاه خوب اگه تهرانی ازمایشگاه سعید تو پاسداران و دکتر خوب دختر من خوب شده اما دکتر گفته باید از کلیه اش عکس رنگی بگیریم عفونت خدایی نکرده به کلیه آسیب میرسونه دور از جونش
اگر تنها ترین تنها شوم، باز هم خدا هست که جانشین تمام نداشته هایم شود.