2777
2789
عنوان

انقد گفت تا منم حرفی ک نباید رو زدم ( زن بابای شوهرمو میگم)

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ماه خودمون قرنطینه کردیم و نیومدیم گفتیم ببینید کرونا هست و فلان بعد سه ماه پدرشوهرم طاقتش تموم شد و غر زدناش شروع شد 

ماهم گفتیم خودتون مجبورمون میکنید اگر کرونا بگیرین حق الناسی گردن ما نیست اوناهم قبول کردم

وقتی اومدیم مادرشوهرم هربار تیکه مینداخت ک شما مارو مریض کردین

چرا اومدین من حالم خوب نیست و ...( درصورتی ک یه بار اومدیم شهرستان برا ازمون من خونه پدرشوهرم نرفتیم همین خانم یه فتنه ای به پا کرد ک تو فرق میذاری بین مامانت و بابای شوهرت و فلان) 

بعدم به همه میگفت ک ما بهش ویروس دادیم

حتی یه بار برادرشوهرم ک اسلویه اس و اطلاعی نداره از اتفاقات اینجا گفت شما بی فرهنگید بابامو مریص کردین 

امشبم دوباره ب ی بنده حدایی گفت پسرم مارو مریض کرد

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

واقعا دیگه از دست این ادمای بی احتیاط خسته شدم ما هم مثل شما رعایت میکنیم ولی بعضیا اطرافمون اصلا رعایت نمیکنن اصرار به رفت و امد دارن

الان خودت خوبی؟ 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

تهمت چیه از اون گرفتی دیگ خوبه زن باباشع انقد ... لا اله الا الله

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
بعد بروزسانی اینستا برنامه ها شمام دارن متوقف میشن؟؟؟ وایییی چه غلطی کردم بروز کردمممم

من اینستا رو بروز رسانی نکردم ولی از ۴_۵ روز پیش تمام برنامه هام تلگرام و هرچی بود متوقف میشن

فقط واتساپم مشکلی نداشته

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده