2777
2789
عنوان

ننه شوهرم و باباشوهرم شب اول عید😝

348 بازدید | 15 پست

۲۰۰بهم عیدی دادن

۱۰۰به شوهرم داد

۳۰۰به پسرم که اولین عید نوروزشع..

بنظرم سنگ تموم گذاشتن😐😐😐توقع این همه مبلغ رو نداشتم خدایی..شما چقد عیدی گرفتین عروسااااااا.؟؟

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ریتمی داشت عیدیشون

۱۰۰ ۲۰۰ ۳۰۰

😅

من که پدرشوهرم اینا فقط به پسرم دادن

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

دخترم ۵۰ خودمو شوهرم فعلا هیچی بیان خونم میارن ولی هر سال واسه شوهرم زیرپوش خودم ۳۰😁😐

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

من بهترین عیدیمو پارسال روز مادر گرفتم کادوبردیم واسه مادر شوهرم دستمون تنگ بود یه قوری گرفتیم براش 70تومن من مشکل ناباروری داشتم میدونستن برگشت تواشپزخونه گفت دستتون درد نکنه تو که روز زنتوگرفتی ایشالله سال دیگه  کوچولپت بغلت باشه روز مادرتم بگیری انقدر به دلم نشست الان بچم پنج ماهشع

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

ما دویست بردیم مادرشوهرم پنجاه خواهر شوهرم کوچیکه مجردم هست اونام 300به من صدبه  پسرم اولین عیدشه یه پیرن شوهرم 250ام برادرشوهر مجردم به منو پسرمداد من براذرم قهره باهام عیدی نمی یاره برام اما برادر شوهرم هرسال میده خدا هیچ وقت امیدشوناامید نکنه دستش همیشه پر باشه به حق صاحب اسمش

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
ما دویست بردیم مادرشوهرم پنجاه خواهر شوهرم کوچیکه مجردم هست اونام 300به من صدبه  پسرم اولین عید ...

خدا خیرشون بده

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤