2777
2789
عنوان

بچه ها با نامزدم بحثم شد دوباره پانیک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 85 پست
شما چرا میگیرید ؟ خودش میره رو اعصابم اذیت میکنه 

دلیلشو نفهمیدم اولین بار پارسال روز عید بود فکر کردم دارم میمیرم یعنی میگن طرف مرد و زنده سد من بودم سگ به حالم گریه مبکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنهان کاره عزیزم خستم کرده و مادرم تدارک شام میبینه عمدا کنسل میکنه آبرومو برده

عزیزم پانیک خیلی پیچیدس همینجا سرچ کن ببین چندین نفر خانم بخاطر پانیک شوهرشون تامیک زدن نمیخوام نصیحتت کنم ولی اول ببین میتونی درکش کنی تا اخر عمر این رفتاراشو تحمل کنی ممکنه حتی بدترم بشه یا قبول نکن و جدا شو یا اگه قبول میکنی باهاش ادامه بدی باید با بیماریشم کنار بیای و کاراشو تحمل کنی 

پنهان کاره عزیزم خستم کرده و مادرم تدارک شام میبینه عمدا کنسل میکنه آبرومو برده

ببین گلم بهم بزن من هشت ساله داذم میرم تو نه سال آدم نمیشه دارو بزاره متار بازم همون آش همون کاسه چون یه چیز ریشه ای درست بشو نیستن تموم کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سرچ کن عصبیه

خب وقتی میدونی عصبیه یعنی هر چیزی ک باعث ناراحتیش بشه حالشو بدتر میکنه شوهر دوستمم بیماری اعصاب داره دارو مصرف میکنه انقدر بهش گفتم هواشو داشته باش نذار ناراحت بشه گناه داره حالا رفتاراشو تغییر داده بخدا چ شوهری داره همه کاری واسش میکنه شما هم هواشو داشته باش مدارا کن زندگی ارزش ناراحتی نداره از بودنش کنارت لذت ببر 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

نه هنوز خانواده ها میدونن فقط

ببین من پانیک داستم خوب شدم ولی خودم خواستم این نامزدت مثل اینک نمیخواد خوب شع من الان هیچ دارویی نمیخورم دیگه

ولی اینطوری بخوای زندگی کنی اذیت میشیا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دلیلشو نفهمیدم اولین بار پارسال روز عید بود فکر کردم دارم میمیرم یعنی میگن طرف مرد و زنده سد من بودم ...

اره یهویی میشه اینم اولین بار دعوامون شد 

اول خودش میگه منو نمیخوای باشه برو موفق باشی بعد یکی دو روز میاد التماس منم طاقت ندارم میبخشمش

منم پانیک دارم دارو میخوردم بهتر شدم قطع کردم ولی طاقت یه بحث یا بدرفتاری ندارم‌ درجا حالم بد میشه دست خودمم نیست بیشتر وقتا استرس بیخودی میگیرم خلاصه زندگی برام بدتر از قبل شده من بعد زایمان دوم‌ دچارش شدم منم هروقت شدید بگیره باید سرم‌ بزنم تا کم کم‌ بهتر بشم ولی سعی میکنم بحث شدید پیش نیاد یا جمعی که ناراحتم کنه یا حرف مریضی و مرگ اینا باشه میگم من حالم داره بد میشه دیگه ادامه ندن

عزیزم پانیک خیلی پیچیدس همینجا سرچ کن ببین چندین نفر خانم بخاطر پانیک شوهرشون تامیک زدن نمیخوام نصیح ...

من دوسش دارم حاضرم باش کنار بیام ولی اون پنهانکاره الان اومده قرار شام مامانمو کنسل کرده مامانمم بش پیام داد میگه نمیام . حرمت سرش نمیشه