2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اكثرا يا سهميه داشتن يا نابغه بودن يا حداقل دو سال پشت موندن و انواع و اقسام كلاسا رو رفتن و روزي ١٥ ساعت خوندن و  روزي ٢٠٠٠ تا تست زدن 

نااميدت نميكنم ولي واقعيت همينه كنكور تجربي شوخي نيست 

به نظرت دکترا اونقدر بیکارن بشینن پای گوشی اونقدر مشغله دارن 

دکترا که نمیدونم، اما دانشجو پزشکی و دندان و... که اطرافم هستن ،خیلی زیاد در حالا تفریح و گشت و گذارن...

وا چرا فک میکنین پزشکی ی چیز ماوراست یا نینی سایت سایتِ ماورا😐😐

پزشکا مهندسا ارایشگرا و....هرکسی ی احترامو ی شخصیتی داره واز مریخ هم نیومدن ک مثلا اینجا نباشن یا شوهرشون پزشک نباشه...

خوبع اسم این سایت مربوط ب مسائل پزشکی و زنان و زایمانِ

استارتر از هرزمانی ک شروع کنی میتونی پزشک بشی یا هر شغلی ک دلت میخاد..ازهمین الان شروع کن و جدی بخون ..من دیدم کسایی ک ۳  ۴ ماه اخر حسابی خوندنو ب رشته های تاپ تجربی هم رسیدن 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
عزيزم اكثرا يا سهميه داشتن يا نابغه بودن يا حداقل دو سال پشت موندن و انواع و اقسام كلاسا رو رفتن و ر ...

ن واقعا اینطورم نیس😑

پزشکی قبول شدن کار شاقی نیس

فقط ی سال پیوسته روزی ۸ساعت بخونی قبولی با ی رتبه معمولی

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
من شوهرم دکتراداره ولی خودم دیپلم خب ک چی😃😬

دکترا داشتن با پزشک بودن فرق میکنه ..همسرتون پزشکن یا دکترا دارن؟؟

اخه میشه دکترا ادبیات هم داشت 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻