2777
2789
عنوان

بی بی چک کمک لازم هستم یه لحظه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست

یک ماه ونیم خیلی زیاده باید پررنگ نشون بده آزمایش خون بده بهتره 

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا راست میگی ببین هاله خیلی خیلی کم رنگ هست 

میشه عکس بدی 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ببین الان عکس گرفتم ولی اصلا تو عکس نمیوفته 

حالا شما بده شاید ما دیدیم اون هاله اگر زود افتاد احتمال 90 درصد حامله ای 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

بعد چقدر حاله رو دیدی 

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
قبلا که عقب میوفتاد بی بی میزدم سفید سفید بود ولی التن یه هاله خیلی کم رنگ افتاده خیییلی 

عزیزم توبارداری ولی فعلا چیزی نگو فردا دوباره بی بی چک بده اگر دوباره هاله افتاده برو آزمایش بده حتما حامله ای

قبلا که عقب میوفتاد بی بی میزدم سفید سفید بود ولی التن یه هاله خیلی کم رنگ افتاده خیییلی 

منفیه فکر کنم چون حاله حاملگی برام مشخص بود خیلی هم پررنگ 12 روز از پری گذشته

راستش یه پنج دقیقه صبر کردم چیزی ندیدم انداختم تو سطل بعد الان دیدم 😁

منفیه عزیزم برای من از این اتفاقا زیاد افتاده فقط تو دوتا حاملگیم 3 ثانیه دوتا خط شد مشخص