2777
2789
عنوان

بی بی چک کمک لازم هستم یه لحظه بیاد

158 بازدید | 28 پست

بچه ها من امروز یک ماه و نیم هست ‌که پری نشدم از وسطای سیکلم تقریبا ، سینه ها م شدید درد میکنه هر دو تا امروز که یه ماهو نیم نشدم امروز بی بی زدم یه هاله خیلی خیلی خیلی کم رنگ که باید دقت کنی ببینی افتاد دو سه روز هم هست که شدید گرمم میشه گر میگیرم بعد تقریبا اخرای سیکلم یعنی اخرای اسفند ترشح سفید داشتم حجمش زیاد بود امروزم شدید نفخ داشتم در صورتی که چیزی نخوردم 

کسی بوده اینجوری باشه ؟ هاله خیلی خیلی کم افتاد باید با دقت ببینی 

مبارکه😍

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب صبری داری, من یه روز دیر میشه میرم آزمایش خون میدم, تو این همه گذشته هنوز دو به شک موندی! 

راستش فاز بیخیالی داشتم چند ماه بود نامنظم شده بود ولی در حد ۱۰روز سیکلام ۲۸ روزه هست ولی الان ....