2777
2789

اول از همه بگم من هیچوقت عاشق احسان نبودم و نیستم همیشه حس خنثی داشتم حتی گاهی ازش بدم میومد یکم مغرور به نظر میومد و بقیه رو ضایع میکرد ولی این سری که عصر جدید تموم شد چقدر همه ازش تعریف کردن که آقاست و تا از نزدیک نبینیش متوجه نمیشی و داورا میگفتن احسان ماهه و .... خلاصه ذهنیتم بهش تغییر کرد و یه مقدار ازش خوشم اومد البته نه که عاشقش شم فقط از انسانیتش خوشم اومد خلاصه اصل ماجرا رو میگم الان

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

بفرما🙄

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه دیشب وقتی خوابیدم همش کنارش بودم هرجا میرفت مثل یه مسابقه بود و منم همراهش بودم دوسه بار بین خواب بلند شدم و دوباره خوابیدم جالبه هر سه بار ادامه خوابمو دیدم😂😂😁 کنارش نشسته بودم چشماش قرمز و اشکی شد یه دفعه گفت کاش با اون ازدواج نمیکردم کاش با تو ازدواج میکردم انگار تازه یکیو گرفته بود😂😂😂😂😂😂😂 یعنی تا خود صبح پیش هم بودیم و یه سری ادمم همش باهامون بودن و این مارو میبرد جاهای مختلف تا جاییکه تو خواب عاشقش شده بودم حتی وقتی از خواب بیدار شدم تا چند ساعت همون حس و حالو داشتم

خلاصه دیشب وقتی خوابیدم همش کنارش بودم هرجا میرفت مثل یه مسابقه بود و منم همراهش بودم دوسه بار بین خ ...

هار هار هار  

یاح یاح یاح 

ایح ایح ایح  

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بعد وقتی تازه بیدار شده بودم تو حالت خواب و بیداری ولی اگاهی فکرمیکردم که من باید برم پیشش ببینمش باهاش حرف بزنم نمیدونم اینا چی بود دیگه😂😂😂😂 اصلا یه حس عشق خوبی داشتم تو خواب خیلی خوب بود قلبم براش میتپید 😂😂😂😂😂😂😂 

قبلا هم خواب چند نفرو دیده بودم ولی این خیلی طولانی بود چندساعت باهم اینور اونور میرفتیم خلاصه منی که ازش بدم میومد تو خواب عاشقش شده بودم حسش خیلی باحال بود ولی