2777
2789
عنوان

حضوری شدن امتحانات دانشگاه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
ن بابا مدیر گروه من گفت احتملش خیلییییی کمه احتمالا اینجوری گفتن تا دانشجوها درس بخونن

واقعا؟ مدیر گروهتون از کجا میدونه؟🥺 اخه من تو گوگل خوندم نوشته بود انتخاب نیست بلکه اجبار است 😥

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه

ولی گفتن احتمال داره قطعی هنوز چیزی نگفتن

ولی خدایی الان نباید صحبت حضوری شدن امتحانات بکنن

الان باید تمرکز بزارن رو کاهش تعداد بیماران کرونایی و بستن شهرهای باز 

هر چند وقت یه بار خبرش میاد و تکذیب میشه باز

واقعا؟ کی تکذیب شد؟ ترمای پیش؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
دهم رو میدونی؟ 

دهم نهایی نیست تا پارسال حضوری نبود امسالم چیزی نگفتن حتما نیست

واقعا؟ مدیر گروهتون از کجا میدونه؟🥺 اخه من تو گوگل خوندم نوشته بود انتخاب نیست بلکه اجبار است 😥

وای خدا کنه غیر حضوری باشه

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
خدا کنه این ترمم حضوری نشه

خداکنه😭

واقعا؟ کی تکذیب شد؟ ترمای پیش؟

اره دیگه 60 بار گفتن حضوریه بعد موقع امتحانا مجازی شد

حالا این دفعه رو نمیدونم

به ما که گفتن درسای عملی رو بعد عید باید حضوری بیایید  

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
ولی گفتن احتمال داره قطعی هنوز چیزی نگفتن ولی خدایی الان نباید صحبت حضوری شدن امتحانات بکنن الان ب ...

ما بدبختا تو کرونا رفتیم کنکور دادیم تا الانم امتحانای دانشگاه غیر حضوری بود به ما رسید حضوری شد

شهر دیگه که نمیدونم  ولی جالبه که تو مهمونی مسافرت عزا بچه ها کرونا نمیگیرند ولی تو مدرسه میگیرند؟البته موافق نیستم حضوری باشه چون خطرداره اما قطعا خطرش کمتر از رفت امد و مسافرته

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜
شهر دیگه که نمیدونم  ولی جالبه که تو مهمونی مسافرت عزا بچه ها کرونا نمیگیرند ولی تو مدرسه میگیر ...

اره مسافرت و عزا هم نباید باشه اما متاسفانه هیچکس رعایت نمیکنه