2777
2789

بچه ها میگن پیاده روی واسه بارداری و کلا ورزش خوبه پس چرا وقتی آی یوآی میکنیم نباید پیاده روی کنم وگرنه نمیگیره ؟ آخه آی یوآی عین بارداری طبیعی یه من آی یو آی کردم دوروز استراحت بعدش پیاده روی هام تا الان ک روز ۵ سه روز روزچند ساعت پیاده روی ملایم داشتم یعنی نمیگیره؟بخاطر این کارم؟مشکل دیگه ی هم ندارم تنبلی داشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واسه همه پیاده رویی خوب نیست چرا انقدر نگرانی هی تلپیک میزنی بیخیال

خیلی استرس گرفتم 😣😣😣 زورم میده دکتر گفت راه برو هر کار میکنی بکن منم کردم الان میگن خوب نبوده این سه روز پیاده روی کردم 😣

عزیزم پیاده روی برای ماه های آخر بارداری مفیده که راحت زایمان کنی که حتی برای منم مفید نبود و بچم پایین نیومد و سزارین شدم

وگرنه شما که آی یو آی کردی یا تو ماه های اول خصوصا برای کسایی که مشکل دارن باید استراحت کنن

خیلی استرس گرفتم 😣😣😣 زورم میده دکتر گفت راه برو هر کار میکنی بکن منم کردم الان میگن خوب نبوده این ...

نه بایا نترس دو روز اول استراحت کردی دیگهنگران نباش خدا بزرگه