2777
2789
عنوان

چرا هرچی میخورم چاق نمیشم !

44659 بازدید | 43 پست
سلام من از صبح که پامیشم مثله جاروبرقی میخورم تا وقتی که شب میخوام بخوابم 6 ساله وزنم ثابته روی 53 کیلو موندم . یه دختر یک ساله هم دارم شیر خودمو میخوره میگن بخاطر شیردهیه اما خب قبل بچه داشتنم من وزنم همین بود !
‍"هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست..."
من چرا هرچی میخورم چاق میشم؟؟
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردمنم همینه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
خوبه که ادم چاق نشه ، وزنت هم خوبه ، قدت چنده؟
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی