2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باردار  نیستی گلم توکل کن بخدا  این رژیم و قلیایی و اسیدی کشکه خواست خدا مهمه من گل ...

انشالله هرچی خدا بخواد 

خب زمان تخمک گذاری اقدام کنیم ممکنه پسر بشه ممکنه دختر بشه  ولی  احتمال پسر بیشتره 

ولی چند روز قبل از تخمک گذاری صد در صد دختره میگن

جدی میگی ینی ممکنه چون اقدام داشتم پری دیر تر بیاد? وای اگه باردار نشم این ماه کلی دعات میکنم خواهر ...

آره بابا انقدر عقب جلو میشه که کلافه میشی.

نذر کن گرمیجات بخور یک‌روز در میان رابطه داشته باش انشالله همون که میخوای بشه

نه اغلب نمیگیره.منم مثل تو بودم تعجب کردم که چه زود گرفت ولی بعد چند روز پری شدم. زمان اقدام حتی بع ...

اتفاقا اقدام های تند تند بچه احتمال زیاد دختر میشه همون روش خودت درست تره😁

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
انشالله هرچی خدا بخواد  خب زمان تخمک گذاری اقدام کنیم ممکنه پسر بشه ممکنه دختر بشه  ولی&n ...

صددرصدی نیس گلم

دوستم یه روز بعد تموم شدن پریودش با یه اقدام باردار شد پسر داره

خواست خدا مهمه

ایشالا جنسیت دلخواهت بشه ولی اگه قطعی برات مهمه ivf قطعیه

عزیزم هرچی خدا بخواد همون میشه

دعا کن خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده

فکرنکن همه چی دست توئه عزیزم همه چی دست خداس

منم قبلا از این فکرا میکردم دقیقااا مثل شما و خودمو شوهرم میگفتیم حتما باید پسر بشه بماند ک چقدر رژیم پسردار شدن گرفتم و باردار شدم ولی خوشحالیم همش دو هفته بود سقط شد.و مطمئنم بخاطر این بود ک اصرار داشتم بچم پسر بشه و ناشکری کرده بودم..دور از جون شما

دوسال از اون قضیه میگذره الان دوباره باردار شدم و فقط دعا میکنم بچم سالم باشه و خدا سالم و ب وقت خودش بذارش تو بغلم خواهش میکنم فقط التماس خدا کن بچه سالمی بذاره  تو بغلت گلم موفق باشی

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
دقیق نمیدونم ولی اینجا‌خوندم زمان تخمک گذاری یک روز درمیان ربطه داشته باشی شانس پسر زایی بیشتره

ن اتفاقا بیشتر ب نفع دختر چون اسپرم ضعیف من برا دخترم ی روز در میون بود برا پسرم کلا یبار 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
جدی میگی ینی امکانش هست همچین چیزی روز بعد از پری بچه پسر بشه?

اره عزیزم

حدود ۶میلیون اسپرم هست که ۳میلیونش دختر میشه ۳میلیونش پسر

این وسط هر کاری کنی فقط چن درصد احتمالش بیشتر میشه که زیادم موثر نیس گلم 

زنداییم کلی پول خرج کرد و رژیم و تخمک گذاری و فلان پسر میخواست دختر شد

بعدش ناخواسته با iud باردار شد پسر بود