من و شخصی مدتیه همدیگرو میشناسیم برای ازدواج، از همون همون اول هم من گفتم که رسم مهریه زیاد داریم. ایشون اولش قبول کردن ، ولی امروز که حرفش شد گفت نه مهریه سال تولد قبول نمیکنم. دیگه حداکثر سیصد تا عندالاستطاعه. من اصلا اهل گرفتن مهریه نیستم خودشم میدونه ، اگه دنبال پول بودم میرفتم دنبال اشخاص دیگه ، نه ایشون که سنش کمه و هیچی نداره. قلبم شکست واقعا. تو تمام اقواممون و تمام دوستام مهریه ها علاوه بر سکه سال تولد موارد دیگم هست. حتی کسایی که از من خیلی پایین ترن، آخه چجوری جلو خانوادم سرمو بلند کنم بگم انقدر مهریه م باشه. حس میکنم دروغ میگفته که علاقه داره بهم وگرنه چرا نباید قبول کنه وقتی داره میبینه که من پولکی نیستم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرد عاقل این همه مهریه قبول نمیکنه .قیمت سکه رو خبر داری .دور و برماهم قبلا زیاد بود ولی الان قیمتها رفته بالا خیلی کم میبندن .اگه همدیگر رو دوست دارین نباید فقط از اون انتظار داشته باشین یه کم شما کوتاه بیاین یه کم ایشون