2777
2789
عنوان

اگه مردی زنی رو دوس داشته باشه ، به مهریه فکر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 75 پست
😂😂😂😂 👍👍👍👍 اسي اگه قبول كني خودتو بدبخت كردي مرده زرنگه حواسش جمعه تو چرا حواست جمع نباشه!! ...

والا مردا همشون یه پخن بابا🤣

شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!
خب همین دیگه ، وقتی بیشتر از ۱۱۰ تا تعلق نمیگیره ، حداقل بخاطر دوست داشتن احترام بذاره طبق رسم خانوا ...

رسم خانوادتون درست نيست اخه

ايشونم مجبور نيست قبول كنه

همونطور ك شما مجبور نيستي

اگر ميتونيد توافق كنيد دلخوري نداره ك

من بهش حق ميدم اخه سال تولد سكه؟ تو اين شرايط ي حساب كن ببين چند ميشه 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نیست؟ وقتی حق طلاق با مرد عه و هر وقت بخواد میتونه طلاق بده ، وقتی این همه زن تو جامعه هست که عا ...

به سن تولدت هم باشه بخواد بره میره 

واسه خواهر من ۱۰۰۰ تا بود 

اندازه ۱۰۰ تاشو داد (یه اپارتمان خیلی کوچیک تو شهرستان) 

وقتی خیانت کنن بدون مهریه هم جدا میشی

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
خب همین دیگه ، وقتی بیشتر از ۱۱۰ تا تعلق نمیگیره ، حداقل بخاطر دوست داشتن احترام بذاره طبق رسم خانوا ...

من نه شما رو درک میکنم نه ایشون 

من کلا مخالف هر گونه رسم و رسوماتی هستم تا این لحظه تقریبا هرکاری دلم خواسته کردم برام مهم نیست رسم خانواده زیر پا بزارم 

از زندگیم راضی ام همه کسانی هم که طبق رسومات ازدواج کردن دوست دارن مثل من باشن 

😂😂😂😂 👍👍👍👍 اسي اگه قبول كني خودتو بدبخت كردي مرده زرنگه حواسش جمعه تو چرا حواست جمع نباشه!! ...

اتفاقا خواستگار دارم ولی فکر میکردم منو دوس داره . منکه دوسش دارم ولی با این حرفش خیلی دلم گرفت که اصلا برام ارزش قائل نیس. 

ی خورده فک کن

ببین پسر رییس جمهورم میتونه اندازه سال تولد سکه بده یا نه؟

از نظر من باشه ترجیح میدم یکی باشه ولی بتونه پرداخت کنه ولی هرچی از توان مالی طرف بیشتر باشه و طرف زیر بارش بره ینی عقل سلیم نداره

اخه کی میتونه سال تولد بده؟ بنظرم خیلی احمقانه اس

مرد عاقل این همه مهریه قبول نمیکنه .قیمت سکه رو خبر داری .دور و برماهم قبلا زیاد بود ولی الان قیمتها رفته بالا خیلی کم میبندن .اگه همدیگر رو دوست دارین نباید فقط از اون انتظار داشته باشین یه کم شما کوتاه بیاین یه کم ایشون

اتفاقا خواستگار دارم ولی فکر میکردم منو دوس داره . منکه دوسش دارم ولی با این حرفش خیلی دلم گرفت که ا ...

يعني چي اخه

چون علاقه داره بايد عقلشو از كار بندازه؟

تو بودي زير بار همچين چيزي ميرفتي بخاطر علاقه؟

يكم منصف باش

مرد عاقل این همه مهریه قبول نمیکنه .قیمت سکه رو خبر داری .دور و برماهم قبلا زیاد بود ولی الان قیمتها ...

اینا کاری ب قیمت سکه یا اخلاق و منش و اصالت طرف ندارن

تنها چیزی ک ذهن شون درگیرش هست اینه ک چطوری چش و چال فامیل رو در بیارن😐😐

البته که باید فکر کنه و همه چیز رو در نظر بگیره اومدیم یک درصد شما نتونستی باهاش زندگی کنی و از بس ف ...

نه من واقعا دارم کنار میام و خودش میدونه چون هیچی نداره الان سنش کمه ، اگر دوسش نداشتم مثل اکثر دخترای دیگه میرفتم دنبال پول

نه من واقعا دارم کنار میام و خودش میدونه چون هیچی نداره الان سنش کمه ، اگر دوسش نداشتم مثل اکثر دختر ...

خب منتي نيست شما بهاي علاقه خودت رو ميپردازي

اگه مورد بهتري برات هست خودتو اذيت نكن منت هم سرش نذار برو با كسي ك برات بهتر هست 

وقتي سنش كم هست هيچي نداره برا چي ميخاي باهاش باشي؟