2777
2789

من و شخصی مدتیه همدیگرو میشناسیم برای ازدواج، از همون همون اول هم من گفتم که رسم مهریه زیاد داریم. ایشون اولش قبول کردن ، ولی امروز که حرفش شد گفت نه مهریه سال تولد قبول نمیکنم. دیگه حداکثر سیصد تا عندالاستطاعه. من اصلا اهل گرفتن مهریه نیستم خودشم میدونه ، اگه دنبال پول بودم میرفتم دنبال اشخاص دیگه ، نه ایشون که سنش کمه و هیچی نداره. قلبم شکست واقعا. تو تمام اقواممون و تمام دوستام مهریه ها علاوه بر سکه سال تولد موارد دیگم هست. حتی کسایی که از من خیلی پایین ترن، آخه چجوری جلو خانوادم سرمو بلند کنم بگم انقدر مهریه م باشه. حس میکنم دروغ میگفته که علاقه داره بهم وگرنه چرا نباید قبول کنه وقتی داره میبینه که من پولکی نیستم؟

زنی که عاشقه هم اینقدر درگیر مهریه بالا نیست

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنی که عاشقه هم اینقدر درگیر مهریه بالا نیست

چرا نیست؟ وقتی حق طلاق با مرد عه و هر وقت بخواد میتونه طلاق بده ، وقتی این همه زن تو جامعه هست که عاشق این هستن که فقط با مرد زن دار رابطه برقرار کنن و زندگی هارو خراب کنن. نباید یه چیزی باشه که زن خیالش راحت باشه مرد راحت ولش نمیکنه بره؟ 

چرا نیست؟ وقتی حق طلاق با مرد عه و هر وقت بخواد میتونه طلاق بده ، وقتی این همه زن تو جامعه هست که عا ...

شما تو هر دادگاهی بری ١١٠ سکه بهتون تعلق میگیره حتی اگر مهریه تون کرور کرور باشه 

چرا نیست؟ وقتی حق طلاق با مرد عه و هر وقت بخواد میتونه طلاق بده ، وقتی این همه زن تو جامعه هست که عا ...

مهریه دلیلی برای تعهد نیست

مخصوصا که شما تعدادی گفتی که کمتر مرد عاقلی زیر بارش میره

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری