بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعوا و سرو صدا کن شده از خونه پرتش کن بیرون حالا که از تو دلش پره یه کاری کن خواهرت بدبخت نشه
۱۴ساله گناه داره به خدا
من زود ازدواج کردم هم خودش بدبخت میشه هم اون معلوم نادون
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اره بچاره اونم خبر نداره این معرفی کرده دو روز پیش خواب دستبند دیدم نمیدونم تعبیرش چیه
عزیزم اصللللا ناراحت نباش اینا از اختلاف سنیشون معلومه بعد چیکار میکنن با عروس. ایشالله بهتر اینا گیرت میاد. خیلی عادی باش. نه بگو خوبه نه بگو بده. بگو هر چی خودتون صلاح میدونین
دستبند نیز از چیزهایی است که دیدنش در خواب برای مردان خوب نیست و برای زنان نیکو می باشد. نوشته اند که دستبند برای زنان در خواب شوهر است و برای مردان غم و اندوه است و میزان غم و اندوه به ارزش و بزرگی و کوچکی دستبند مربوط می گردد. اگر در خواب ببینید که دستبند بسته اید به غم و اندوه گرفتار می شوید یا بدهی بار می آورید ولی اگر زنی ببیند که دستبند دارد به اندازه ارزانی و گرانی آن با شوهرش روابط خوب ایجاد می کند. نوشته اند که اگر زنی در خواب ببیند دستبند گران بهایی بسته کار شوهرش رونق پیدا می کند و شان و شخصیت می یابد و سود عایدش می شود.
عیب نداره خواهرت از شما زودتر ازدواج کنه اما ۱۴ سال خیلی زود برای ازدواح
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
ببین حتی اگه انگ حسادت هم بهت بزنن نذار، نه به خاطر زودتر ازدواج کردن خواهرت، به خاطر سنش. به خاطر خود خواهرت. گناه داره طفلک. آخه اون الان چه میدونه شوهر چیه؟ اگه هم قبول کنه فقط به عشق لباس عروس پوشیدن و کادو گرفتنه.