2777
2789
عنوان

ازدواج خواهر کوچکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 75 پست
دعا کن منم تا وقتی بیان منم یک خواستگار خوب بیاد ازدواج کنم .

ایشالا که پیدا میشه ولی اگرم پیدا نشد غصه نخور مث خواهر زن داداش من کلاس بذار بگو همه رو رد کردم کسی به دلم ننشسته تا الان 🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا نزار 

دعوا و سرو صدا کن شده از خونه پرتش کن بیرون حالا که از تو دلش پره یه کاری کن خواهرت بدبخت نشه 

۱۴ساله گناه داره به خدا 

من زود ازدواج کردم هم خودش بدبخت میشه هم اون معلوم نادون

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اره بچاره اونم خبر نداره این معرفی کرده دو روز پیش خواب دستبند دیدم نمیدونم تعبیرش چیه 

عزیزم اصللللا ناراحت نباش اینا از اختلاف سنیشون معلومه بعد چیکار میکنن با عروس. ایشالله بهتر اینا گیرت میاد. خیلی عادی باش. نه بگو خوبه نه بگو بده. بگو هر چی خودتون صلاح میدونین

اره منم این طور شدم برا آون زودتر خواستگار آومد 2 ماه بعد برای من  بعد ما زودتر عقد کردیم زودتر ...

آره 

برا منم خییییلی خواستگار میومد ولی نمیپسندیدم اون شانس آورد اولین خواستگارش اوکی شد با همون اولی ازدواج کرد شوهر من فک کنم چهلمین خواستگارم بود 😅

خالت چرا اینجوری میکنه 

خواهرت راضیه 

اون که الان کوچیکه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
والا منم وقتی 14سالم بود بازی میکردم اصلا به ازدواج فکر نمیکردم 

بیخیال کیانا جااان

پدر و مادرت نباید اجازه بدن 

خواهرت که قدرت تمیز و اداره و مسئولیت یه زندگی رو توی این سن نداره

برا خودتم یه فرد مناسب انشالا در زمان مناسب میاد 😍⚘

ایشالا که پیدا میشه ولی اگرم پیدا نشد غصه نخور مث خواهر زن داداش من کلاس بذار بگو همه رو رد کردم کسی ...

واقعا هم آدم تا کسی به دلش نشینه نباید جواب بده نه به خاطر حرف مردم خودشو بدبخت کنه مردم همیشه حرف دارن که بزنن شوهرم بکنه میخوان بگن بچه بیار 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
آره  برا منم خییییلی خواستگار میومد ولی نمیپسندیدم اون شانس آورد اولین خواستگارش اوکی شد با هم ...

وای چه سخت چه فد بابات بنده خدا چایی میوه شیرینی داده. دیگه حسابی آدم شناس شدیا 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

دستبند نیز از چیزهایی است که دیدنش در خواب برای مردان خوب نیست و برای زنان نیکو می باشد. نوشته اند که دستبند برای زنان در خواب شوهر است و برای مردان غم و اندوه است و میزان غم و اندوه به ارزش و بزرگی و کوچکی دستبند مربوط می گردد. اگر در خواب ببینید که دستبند بسته اید به غم و اندوه گرفتار می شوید یا بدهی بار می آورید ولی اگر زنی ببیند که دستبند دارد به اندازه ارزانی و گرانی آن با شوهرش روابط خوب ایجاد می کند. نوشته اند که اگر زنی در خواب ببیند دستبند گران بهایی بسته کار شوهرش رونق پیدا می کند و شان و شخصیت می یابد و سود عایدش می شود.

عیب نداره خواهرت از شما زودتر ازدواج کنه اما ۱۴ سال خیلی زود برای ازدواح

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
وای چه سخت چه فد بابات بنده خدا چایی میوه شیرینی داده. دیگه حسابی آدم شناس شدیا 

خیییییییلی سخت بود خواهرمم دید من چقد پوستم کنده شد دیگه اولی رو که پسندید شوهر کرد 😅 حال اینکه دیگه خواستگار بیاد بره نداشت

اصرار خود پدرم بود که حتما بیان خونه ببینمشون  وگرنه من شرایط خیلیشون رو اصلا دوس نداشتم 

ببین حتی اگه انگ حسادت هم بهت بزنن نذار، نه به خاطر زودتر ازدواج کردن خواهرت، به خاطر سنش. به خاطر خود خواهرت. گناه داره طفلک. آخه اون الان چه می‌دونه شوهر چیه؟ اگه هم قبول کنه فقط به عشق لباس عروس پوشیدن و کادو گرفتنه. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم