2777
2789
عنوان

تُف توی این روزگارو آدماش😑😑

275 بازدید | 18 پست

قدیما مثل الان راحتی نبود اما صفا و معرفت و مهربونی بود 

قدیما روزی بود،هر روز خونه همه پر بود از مهمونهای دور و نزدیک ،آدما واسه هم ارزش قاعل بودن

الان برادر از برادره خودش سیره

چراااا اخه؟؟؟!!!

از ۱۰۰تا آدم ۹۰تاش آدمه چرتو بی شعوری ان،آدمه بی معرفت،عقده یی

به قرآن ،اسلام این نیست که پدرمون مسلمان بوده ماهم مسلمان باشیم ،نههههههههههه

اسلام یعنی فقط ۴کلمه

انسانیّت

راستگویی

معرفت

چشم و دله پاک

نه ،من نه دلم گرفته نه چیزی ،فقط عصبی ام از دست هرچی آدمه بیشعوری که میبینم دارن عقده هاشونو همه جا جار میزنن.... .

مملکتی که دارن از گرسنگی میمیرن ولی تا دوتا چیز واسه عید میخرن سریع استوریش میکنن

آدمایی که.... .بیخی

هرموقعه میری تو تایپکا یه چندتا آدمه حسودو عقده یی اون وسط پیدا میشن که فقط بلدن طرفو خراب کنن تا عقده هاشونو نشون بدن....

میدونی چیه؟؟

من میگم از خودمون شروع کنیم 

حتی شده به الکی به آدمای اطرافمون دلخوشی بدیم ،نمیخوااااااااد نمااااز بخونین نمیخواااااااد ولی دله کسیو نشکونین ،اعتماد به نفسشونو خورد نکنین ،عشقو با هوس یکی نکنین ،هرموقعه تونستین یه لبخند روی لبه یه بدبختی بیارین اون موقعه مسلمانین

عقده# _یی_ نباشین

دنیا همون دنیای قدیمه فقط ماییم که عوض شدیم😑

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم

تففففف

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهربان باشیم.نمازم بخونیم ولی..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بنظرم مغلطه کردی... ربطی به اسلام نداشت

دورهمی و خوشحالی و تفریح مال همه ی ادیانه... 

به ادمش مربوطه..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کاش آدما به هم رحم  میکردن.کاش حالی از هم بپرسن.کمک مالی به اقوام کم درامد که  حالا بماند.فقط حالشونو کاش،بپرسن و از حال هم خبر داشته باشن

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

واقعا بعضی ادما حاضرن میلیونها و میلیاردها خرج سلامتیشون کنن وقتی بیماری یا عمل جراحی براشون پیش میاد.ولی حاضر نیستن هیچی به اقوامشون رسیدگی مالی کنن..که پیشگیری،بشه از بیماری و اتفاقهای بد براشون.کاش بفهمن که ی تیکه پارچه ازین دنیا با خودشون میبرن نه بیشتز

آفرین👌👌👌 آخیش حرفهای تو دل منو زدی آفرین به این همه جسارت و انسانیت👏👏👏

فک میکنین چرا انقد دردو مرض زیاد شده ،چرا همه سرطان گرفتن؟؟؟به قول یه نفر ،خفاش آدمو نمیکشه مگر اینکه آدم خفاش بشه؟؟گرفتی چی شد

طلاق زیاد شده

دیگه کسی بچه نمیاره ،یا تک فرزندن یا هیچ

قدیما عروسو مادر شوهر واسه هم احترام میزاشتن اما الانو ببین

..

بیخیال زندگی این سی چهل سالم میگذره موندم اون جهنمی که دارن ازش حرف میزنن به پای الان میرسه یانه

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
واقعا بعضی ادما حاضرن میلیونها و میلیاردها خرج سلامتیشون کنن وقتی بیماری یا عمل جراحی براشون پیش میا ...

الانا دیگه با اسمه خیریه هم دارن دزدیی میکنن

قدیما غمه فامیل غمه همه بود ،جنگ ناموسی که میشد دوتا روستا به جونه هم می افتادن ولی الان طرف تن فروشی هم بکه فامیله عینه خیالش نیست میگه به من چه 

من خودم روز دومه عید یه گدا اومد در خونه و کمک خواست ،دختر بود ،بهش پنجا هزار تمن دادم ،بابام صداش در اومد با عصبانیت بهش‌گفتم همینی که تن فروشی نکردو اومده درخپاست کمی پول کرده خودش خیلیه

به امیده جهانه بدونه مرز ،جهانی که همهه بی نیاز باشن

الانا دیگه با اسمه خیریه هم دارن دزدیی میکنن قدیما غمه فامیل غمه همه بود ،جنگ ناموسی که میشد دوتا ر ...

آمین....چقدر مهربونی شما گلم..😍همین که فامیل از حال هم خبر داشته باشنم خودش خیلیه...😊

آمین....چقدر مهربونی شما گلم..😍همین که فامیل از حال هم خبر داشته باشنم خودش خیلیه...😊

مهربونی از شماست

خبرشونو بیارن 😂فامیل واسه چمونه

مهربونی از شماست خبرشونو بیارن 😂فامیل واسه چمونه

نگو حالا اینطوری😀