2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 183 پست

😑😐

خدا یا غیر ممکن های زندگی مون را ممکن کن     اگه دوست داری  یه صلوات برای حاجت بفرست.       روزگاری که روز ما نیست روزی هم روز ما میرسد      موفق باشید.   دوستون دارم    سنم اشتباهه   لایک نکنید گلای تو خونه    
فک کنم فق من تو فاز دوس پسر و رل و مل نیستم😐🤚🏼

و من

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدم ده روز مونده به ۸۰ هست هیچ وقت دلم نخواست  خودم رو دهه ۸۰ ببینمم🙆‍♀️

۸۰ چشه مثلا 

افت داره براتون؟

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

کی گفته دهه هشتادی ها به فکر شوهر کردن هستن فک کنم فقط این کلمه به گوشت خورده بعضیا چون که واسشون خاستگار نمیاد زورشون میده همچین حرف ها می زنن که دهه هشتادی ها فقط به فکر شوهر کرون هستن

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره...🕊

وای حالا همه نه

لما اگه بدونی توی خیابون برای اینکه از پسر شماره بگیرن چیوار میکنن😐😐😐وای من با چشم خودم دیدم تا باور کردم،شاخام دراومد واقعا

بعصیا فقط حنسی بزرگ میشن،از بس فیلم و اینستا اینجوری دیدن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

دهه هشتادی ها دوره ی نوجوانی پر چالش تری رو می گذرونن باید درکشون کرد 

البته که ازدواج در سن کم رو نمی پسندم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
🤣😂خودم دهه ۸۰ای ام

منم😐😂💔

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
استغفرالله  همه اینطوری نیستن جان

اره دیگه بعضیاشون

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

چقدر چرت پرت گفتی 😐

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604