من دهه هفتادی هستم بعد چند روز پیش یکی تاپیک زده بود که خواهرم دهه هشتادیه مارو خیلی اذیت میکنه بعد یکی اومد نوشت در جوابش عزیزم اینا اذیت نیست دهه هشتاد نودیا از ما خیلی جلوترن و بیشتر میفهمن واس همین نمیتونی درکشون کنی!!! اونجا بود که من شاخام زده بود بیرون اولا ادم برای هر دهه ای که باشه باید شعور و تربیت داشته باشه دوما من نمیدونم دقیقا تو چی از ما دهه هفتادیا جلوترن فکر کنم فقط تو شوهر کردن باشه چون هرچی دهه هشتادی ما دیدیم شوهر کردن :)) همشون یا شوهر کردن یا تنها هدفشون اینه شوهر کنن فکر میکنن خونه شوهر حالا چخبره!! بعد ایشون میگه خیلی از ما جلوترن اره عزیزم چون ما خوشبختی رو تو شوهر نمیبینیم تو خیلی چیزا دیگه میبینیم!!
خدا یا غیر ممکن های زندگی مون را ممکن کن اگه دوست داری یه صلوات برای حاجت بفرست. روزگاری که روز ما نیستروزی هم روز ما میرسد موفق باشید. دوستون دارم سنم اشتباهه لایک نکنید گلای تو خونه
برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖.... خدا با منه همیشه💖
کی گفته دهه هشتادی ها به فکر شوهر کردن هستن فک کنم فقط این کلمه به گوشت خورده بعضیا چون که واسشون خاستگار نمیاد زورشون میده همچین حرف ها می زنن که دهه هشتادی ها فقط به فکر شوهر کرون هستن
دهه هشتادی ها دوره ی نوجوانی پر چالش تری رو می گذرونن باید درکشون کرد
البته که ازدواج در سن کم رو نمی پسندم
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی