بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوو بهتر از زیروواته.من سه ماهه دوو خریدم سری لایف در فضایی .خیلی راصیم از عالی هم عالی تر میشوره
قیمتشو میگی؟
من بوش دارم کارشم عالیه ولی واسه چند سال پیشه پایینش یه کوچولو زنگ زده دوس دارم عوضش کنم
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
من تقریبا سه ماه پیش پونزده تومن خریدم از خوده نمایندگی دوو.و اون موقع جشنواره داشتن و یک و چهارصد ت ...
آهان مرسی گلم
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
من امرسان ۸کیلویی دارم از گارانتی و کارکرد خود لباسشویی بینهایت راضی ام خوبیش اینه اورجینال ایرانیه،دوو قطعاتش چینیه و مفت نمی ارزه گارانتی هم که نداره
برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕