2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین نظرتونو بگین

83 بازدید | 7 پست

به نظرتون توی خونه که مثلا روزانه تمیز میکنید

چی خیلیییی رو مختونه و اذیتتون میکنه؟

مثلا چربی گازتونه

یا خاک روی گل برگ گیاهاتونه

یا مثلا بدنه یخچاله ک کثیف میشه 

یا چی مثلا بهم میگین چی دغدغتونه

هیچی گلودردم فلشم و لبتابم جوهر پرسترم سلامتی خودمو مادرم  نمیرسه  به اینجاها 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسواسی شدیدم همه چی رومخمه😑

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

مم تنها دغدم تو تمیزی خونه تمیزی ظرف هاس😎😜😁😂😂😂

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون
اخی عشقممممم دوست داشتی بزو تو این پیجه Tamiz.tarin

ممنون گلم

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون