2777
2789

نکته خوشمزه شدنش چیه؟ نشاسته کم دارم اگر خیلی مهمه بگید بخرم 

توی نت دستور زیاده گفتم از دوستای نی نی سایتی کمک بگیرم ببینم رمز و راز خوشمزه تر شدن باسلوق هاتون چیه 

فعلا گردو رو گذاشتم خیس بخوره که وقتی از نخ رد میکنم نشکنه بقیه دستورش با شما 😄 منتظر نظرات قشنگتون هستم 😘😘😘

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

تو سر آشپز پاپیون هست

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سر آشپز پاپیون هست

دستور توش زیاد بود یکی یه عالم نشاسته میخواست یکی فقط آرد یکی ترکیبی می‌خوام ببینم کدوم خوشمزه تر میشه چون من فقط بسته بندی شده ش رو خوردم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
باسلوق با سجوق زمین تا آسمون فرق داره 

من دستور اونی رو می‌خوام که گردو رو از نخ رد می‌کنی توی شیره انگور میغلطونی توی نت که اینجوری زده یه خانم ترک آموزش هم گذاشته بود گفت باسلوق یا سوجوق

منم چند بار درست کردم بوی بدی میده چرا ؟ بوی خامی

چون نمیزاری دم بکشه تا 15 دقیقه بعد از مخلوط مواد سفت شدنش میزاری رو شعله پخش کن 15 دقیقه بمونه هر 5 دقیقه به دقیقه مخلوطش میکنی رنگش شفاف بشه 

منم چند بار درست کردم بوی بدی میده چرا ؟ بوی خامی

والا من درست نکردم تا حالا فقط می‌دونم خیلی خوشمزه ست 😅

چون نمیزاری دم بکشه تا 15 دقیقه بعد از مخلوط مواد سفت شدنش میزاری رو شعله پخش کن 15 دقیقه بمونه هر 5 ...

لطفاً اگه حال داری دستور کاملش رو بگو با نکته هاش 

گردو رو وقتی زدم توی مایع شیره انگور بذارم کمی خشک بشه دوباره توی مایع بغلطونم؟ برای بازاری ها خیلی شیره زیادی دور گردو ها هست اونا همین کار رو میکنن؟

من دستور اونی رو می‌خوام که گردو رو از نخ رد می‌کنی توی شیره انگور میغلطونی توی نت که اینجوری زده یه ...

نه باسلوق همونی هستش که نشاسته و آب و شیره انگور رو قاطی میکنی بعد 30 دقیقه آماده میشع میتونی با گردو تزیین کنید به جای آب یکم از گلاب هم میشه استفاده کرد 

ولی سجوق باید بزاری 5ماه بمونه بعد استفاده کنید اونم سخته یکم درست کردنش. 

همین باسلوق رو درس کن بزارش دم بکشه یه 15 دقیقه بعد اون گردوهای که از نخ رد کردی رو توش بنداز چن بار در بیار بعد بزار سفت بشه بعد نوش جان 

نه باسلوق همونی هستش که نشاسته و آب و شیره انگور رو قاطی میکنی بعد 30 دقیقه آماده میشع میتونی با گرد ...

عجب🤔 نمی‌دونستم 

باشه پس همین کار رو می‌کنم پنننج ماه نمیتونیم صبر کنیم می‌خوایم زود بخوریمش شکمو تر از این حرفاییم 😂😂😂 

اون بازاری ها که دورشون سفته سوجوقه یا باسلوق ؟ 

لطفاً اگه حال داری دستور کاملش رو بگو با نکته هاش  گردو رو وقتی زدم توی مایع شیره انگور بذارم ...

نه اول مایع رو درس کن بعد اون گردوها و توش بریز 

مایع. رو هم برای یه استکان نشاسته 3تا آب نیم فنجون گلاب بعدم شیره انگور به دلخواه زیادی سفت بشه یکمم آب بریز توش بعد که سفتیش خوب شد یعنی قوام رو به سفتی اومد رو شعله پخش کن بزار با دم کنی بزار 15 دقیقه بمونه هر 5 دقیقه به 5 دقیقه هم بزن بزار شفاف بشه بعد مراحل گردو رو انجام بزار خشک بشن یا دوباره با پودر گردو غلط بده البته اگه دوس داری طمع بیرونی هارو بده هل همراه هل مایانه بهش بریز موقع دم کشیدن عطر و طمع خوبی میگیره 

عجب🤔 نمی‌دونستم  باشه پس همین کار رو می‌کنم پنننج ماه نمیتونیم صبر کنیم می‌خوایم زود بخوریمش ...

سجوق 

البته شما میتونید به اون روشی که گفتم میتونید درس کنید اونم خوشمزه میشه 

سجوف واقعا سخته درست کردنش