2777
2789

خودش تا راهنمایی خونده 

خواهرش پرستاره    من هم خود کارم مربوط به بیمارستانه 

البته من یکساله   شاغلم  ولی    خواهر اون ۶ ساله   شاغله  و ده سالیم  ازمن بزرگتره 

جاریم همیشه  پز خواهرشو میده که اینو خرید فلان کرد ....

منم  واقعا حسودیم  نمیشه      ولی   از اینکه منو باهاش مقایسه میکنه ناراحت میشم .دیروز داست راجع به یکی از دوستاشون حرف میزد که دختره  پزشکی عمومی میخونه  و طرحه 

منم گفتم   پزشک عمومی     سخته و...     هنو اول راهه  درحد متخصص نیس 

شوهرش گف  نه تو فک کردی  دکتری

خیلی بهم برخورد   گفتم من نه  دکترم نه  چیزی  ولی   یکی که طرحه خیلیم  نیاز  به تعریف  نداره     

زنشم مدام از خواهرش تعریف  میکنه 

واقعا زنو شوهر  دیوونم کردن  من  از تعریف  الکی متنفرم  

خودمم اصلا منم  منم نمیکنم    ولی اینا شورشو دراوردن   نمیدونم چجورین 

یبارم  بهم گف تو فک میکنی  تو بیمارستانی    انگار دکتری 

گفتم دکتر بودن مهم نیس  مهم شعوره 

خیلی اذیت میشم همش مقایسم میکنن😓

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده ..خودتم شروع کن تعریف کردن.مثلا میگه خواهرم اینا گرفت بگو وای خیلی خوش سلیقه و زرنگه افرین ...

خواهر ندارم خودمم  خیلی خرید میکنم حقوقمم  بدنیس  

بخدا اهل  تعریف  نیسم اینا پدرمو  دراوردن

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
خواهر ندارم خودمم  خیلی خرید میکنم حقوقمم  بدنیس   بخدا اهل  تعریف  نیسم ا ...

بعضی ادم ها چیزی ندارن پزش بدن .با افتخارت دیگران کلاس میزارن.بهترین راه اینه خونسرد لبخند بزنی بگی .مبارکش باشه 

منم از این ادما چند تا دارم.😄