2777
2789

منو گذاشت خونه مامانم اينا ك شب بمونم

از پيام برداشت بانك ساعت ٤وده دقيقه فهميدم ك بيرونِ

تا٣وخورده اي صبح هم انلاين بوده

گوشياش خاموش و خونه رو جواب نميداد

از صداي تلفن خونه بيدارشده

يكي از خطاشو روشن كرد اول اشغال بود بعدشم خاموش بود

باز هي زنگيدم روشن كرد

گفت ك داشته عرق خوري ميكرده و اوناهم متاهل بودن ولي زناشون مث من نبودن و كليم دري وري بارم كردو قط كرد

٣ساله همش تو جنگو دعواييم يه مدته قرص ارام بخش ميخوره وحتي از يكي قرص گرفت فهميدم دعوامون شد

البت قرص ارام بخش بود ولي نگفت ازكي گرفته

مقصر همه حال بدياش و مشكلاتش هم منم از نظرش

چيكار كنم من الان😭😭😭

ميشه براي آرامشم دعاكنيد؟🥺🙏🙏

چرا چوب نمیکنی تو آستینش؟

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چجوري؟ بگو چيكاركنم من همون كاروكنم.حريفش نميشم ك

والا من مجردم نمیتونم دقیق راهنماییت کنم ولی من جای شما بودم تهدید به طلاق و به اجرا گذاشتن مهریه میکردم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
کسی که متاهله نباید شب بدون شوهرش جایی بمونه 

خيلي اسرار كرد حال روحي جفتمون بدبود خاستيم مثلا خلوت كنيم ريلكس كنيم چ ميدونستم انقد بي جنبس

والا من مجردم نمیتونم دقیق راهنماییت کنم ولی من جای شما بودم تهدید به طلاق و به اجرا گذاشتن مهریه می ...

قبلا سرموضوع ديگ كردم اينكارو براش مهم نيس

اول از در محبت و خواهش وارد شو، بعد تهدید و خشونت، اگه هم جواب نداد یا باید کنار بیایی یا کنارش بزاری، یا عادت کنی یا جداشی.... 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
قبلا سرموضوع ديگ كردم اينكارو براش مهم نيس

چرا تهدیدتو عملیش نمیکنی؟

خيلي اسرار كرد حال روحي جفتمون بدبود خاستيم مثلا خلوت كنيم ريلكس كنيم چ ميدونستم انقد بي جنبس

بهت گفت بود میخواد با دوستاش عرق خوری کنه؟ تو مخالف این هستی که عرق بخوره؟