2777
2789
عنوان

پس انداز منو مامانم و خرید خانه

329 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ما یه خونه تو منطقه پایین شهر تهران داریم که الان داریم توش زندگی میکنیم ۸۰ متره 

منو مامانم یکمی پس انداز جمع کردیم قصد خرید خونه داریم اینجا متری ده تومن 

منتها چندروز پیش رفتیم شمال یه جا واسه اسکان گرفتیم یدونه پذیرایی ۲۴ متری با اتاق ۶ متری رو دادن شبی ۷۰۰

ینظرتون خونه خریدن تو تهران و دادن دست مستاجر خوبه یا مازندران خونه خریدن و دادنش به دلال های سرخیابون که به مسافر ها اسکان میدن؟ پایین ترین قیمت خونه مازندران چقدره اصلا؟ 

ببخشید طولانی شد😘❤

جنوب تهران امکان نداره متری ده تومن اشتباه می کنی 

در هر صورت اینکه تو یه شهر دیگه بخرید ولی احاره سالیانه بدین خوبه به نظرم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
جنوب تهران امکان نداره متری ده تومن اشتباه می کنی  در هر صورت اینکه تو یه شهر دیگه بخرید ولی ا ...

عزیزم قیمت الانشو خبر نداریم تقریبا دوهفته پیش همین خونه رو خریدیم متری ده تومن البته طرف اشنا بود واسمون اونقدر حساب کرد بخایم اینجا بخریم از همون اقا گف بازم همون متری ده تومن یه واحد دیگشو میده ممنون که وقتتو گذاشتی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قیمت الانشو خبر نداریم تقریبا دوهفته پیش همین خونه رو خریدیم متری ده تومن البته طرف اشنا بود و ...

کجای تهران هستین؟ 😯

اگه میخوای بگو پاک کن .جالبه برام این قیمت 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

من ترجیح میدم خونه همین تهران داشته باشم دست یه شخص ثابت باشه تا اینکه شهری ک زیاد سررشته ندارم اونم بدم دست غریبه ک بده ب مسافری ک عایا باشه عایا نباشه

بعدم شما جای نسبتا خوب رفتی احتمالا ینی جایی ک گرون بوده

خونه هم هی ادمای متفاوت برن زود درب و داغون میکنن