2777
2789
من میرم

وقتی هنوز تو تاپیکی اون دایره سبزه اوکی !

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینم تو انلاینایی من میدونم و ت افرین

متوجه نشدم گفتم ازاین تایپک میرم

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
ببخشید عزیزان بخدا سرکارتون نزاشتم ولی مرد اومد شوکه شدم نمیزارم دیگه شرمنده🙄😣

اگه برات مهمه کلا نذار این اقا اگه کامنت نمیذاشت عمرا متوجه نمیشدی که تو تاپیکت هست کافیه عکس بذاری تا ذخیره کنن یا اسکرین بگیرن دیگه خود دانی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیزم گوگل پر عکسه  اینستا پر عکسه

میدونم ولی عکس استارتر به چ دردمون میخوره؟😐که اسکرین بگیریم

تازه ما کسیُ مجبور نکردیم خودشون میگن میذاریم پس حتما مشکلی ندارن

#ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
ب درک‌.توک میدونی توسایت مردهم هست تاپیک عکس نزارلطفا

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
میدونم ولی عکس استارتر به چ دردمون میخوره؟😐که اسکرین بگیریم تازه ما کسیُ مجبور نکردیم خودشون میگن ...

عزیزم اینجا یه سایت عمومی هست با همه جور کاربر 

به درد شما نمیخوره ،چی میدونی کاربر دیگه هم همین نظر رو داشته باشه 

خوب من هم به اسی گفتم حواست رو جمع کن ،نگفتم که کسی مجبورش کرده

میدونم ولی عکس استارتر به چ دردمون میخوره؟😐که اسکرین بگیریم تازه ما کسیُ مجبور نکردیم خودشون میگن ...

اینجا کلی ادم عضوه به درد شما نمیخوره شاید به درد یکی دیگه بخوره