2777
2789
عنوان

چطوری خرخون باشیم خرخونا جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9505 بازدید | 21 پست

راهش اینه که گوشی رو بزاری کنار نه اینستا نه تلگرام نه نی نی سایت

ولی عزیزم خرخونی کنی چی بشه ؟

هیج جای زندگیت تاثیر نداره که شاگرد اول بودی یا دوم یا آخر

زندگی کن که بعدا حسرت تفریح و زندگی رو می خوری ❤

قبلنا خرخون بودم  زندگیو تو درس میدیدم واسه همین جر میدادم خودمو با درس. انگیزه درونی میخواد&n ...

اخه محتویات این درسا هیچی به ادم اضافه نمیکنه توآینده هم به دردنمیخوره من پشیمونم اونهمه خر زدم فقط بایدباسه ۱۰میخوندم😑

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهش اینه که گوشی رو بزاری کنار نه اینستا نه تلگرام نه نی نی سایت ولی عزیزم خرخونی کنی چی بشه ؟ هی ...

اخه منو نمیشناسین که 

من ادمی نیستم که بخاطر درس تفریحمو ول کنم به هییچ وجه ولی دلم میخواد برای یه سالم ک شده شاگرد اول باشم

عجب...
اخه محتویات این درسا هیچی به ادم اضافه نمیکنه توآینده هم به دردنمیخوره من پشیمونم اونهمه خر زدم فقط ...

آره دیگه منم میگم" اون موقع" زندگیو تو درس میدیدم واسه همین اینجوری بودم 

البته کلا درس خوندنو دوس داشتم. لذت می‌بردم ازش. اینم بود

اخه منو نمیشناسین که  من ادمی نیستم که بخاطر درس تفریحمو ول کنم به هییچ وجه ولی دلم میخواد برا ...

تورو نمی شناسیم ممکنه با عقاید و نظرات تو هم کاملا مخالف باشیم درسته ؟

پس در کل لطفا به حرف دلت گوش بده و عقلت و خانوادت نه به حرف کسایی که نمیشناسیشون و نظر های اشتباه هم ممکنه بهت بدن عزیزم