2789
ديروز ديدم چند نفر تو سايت نوشته بودن آرد يا روغن بزنين

ارد همون لحظه سوختگی 

ارد تو یخچال باید دست بزارن توش

یخ باعث تاول میشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرم اینجا نیست ..کسی پیشم نیست ک ببرمش دکتر 

ببر داروخانه 

یه بانداژ چرب هست مخصوص سوختگی با باند بگیر براش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اشتباه کردی یخ گداشتی. همون لحظه دستش و فرو میکردی تو ارد خنک همیشه تو یخچال داشته باش. الانم ...

من پیشش نبودم بیرون بود

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

اسنپ یا آژانس نیس اونجا ؟؟

ی ماشین بگیر  برو نزدیک ترین درمانگاه شبانه‌روزی..

ممکنه سوختگی عمیق باشه عفونت کنه خب...

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

عزیزم عسل اگه عسل طبیعی دارین کمی بزن روش بزار روش باز باشه اصلا یخ یا آب نزن که زخم بشه دست هم نزن خدایی نکرده عفونت کنه ولی خب به نظرم اگه تونستی دکتر یا پماد از داروخونه بهترین راهه

من تازه عضو شدم  هیچی بلد نیستم   کمک  
الان ک تاول زد برم بگیرم بزنمش ؟

من دستم با آب جوش سوخت ولی تاول نزد از اون پماد خریدم گذاشتم سوزشش قطع شد وجاش نموند

تو گوگل یه سرچی کن عزیزم

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    

داروخانه بروموپیروسین ۲درصدبراعفونت وپمادسوختگی مینوبگیرقاطی کن یه لایه نازک بزن به تاول ش. پسر من ۵ روز پیش سوخت خوب شد

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

منم آلفا زدم بزن حتما حواستم جم کن 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️