2777
2789
عنوان

بچه ها اعصابم خرد شد امشب

166 بازدید | 5 پست

من متاسفانه خونه بابام که میرم خیلی واسع مامانم کار میکنم بقیه خواهرام که میان خیلی کم پس بیشتر کارا میفته رو گردن خواهر مجردم منم واسه همین خیلی کمک میدم جوری که از بچه هام غافل میشم،امشب داداشم با پسرم بد حرف زد خواهرم گفت همیشه تقصیر خودته تو این اجازه رو بهشون دادی،،حالا خیلی دلم واسه بچه هام میسوزه  همش عذاب وجدان دارم،پسرم جدیدا هرکی رو میبینه زود میپره بغلش و بوسش میکنه به نظرتون دلیل این کارش چیه؟؟بچه هام ۵ساله و دو ساله ان

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
چه اشکالی داره داییش رو بوس بکنه ؟!!!! برادرت مشکل داره

نه عزیزم این قضیه بوس کردن و بغل کردن متفاوته از قضیه بد حرف زدن با پسرم،،پسرم هر کسی رو میبینه بغلش میکنخ

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این قضیه بوس کردن و بغل کردن متفاوته از قضیه بد حرف زدن با پسرم،،پسرم هر کسی رو میبینه بغلش ...

کسی توی خانوادتون این شکلی هست؟ شاید داره از کسی تقلید می کنه

بهتره حساسیت نشون ندید وبی تفاوت باشید

کسی توی خانوادتون این شکلی هست؟ شاید داره از کسی تقلید می کنه بهتره حساسیت نشون ندید وبی تفاوت باشی ...

نه چون تشویق میکنن اطرافیان میگن با محبته ،شاید به این خاطر باشه