2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا لطفا راهنمایی کن مارک چرخت چیه؟ راضی هستی؟

لیگلد... عالیه... ولی نوش تو بازار نیس... خیلی چرخ خوبیه... 

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎
اتفاقا من کارم همینه. و

چند ساله خیاطی میکنید؟ مشتریت خوبه؟ تو خونه کار میکنی یا مغازه داری؟ من یکم اعتماد به نفسم پایینه میترسم ... مدرکمو سال ۸۷ گرفتم برای خودم و دخترم همش میدوزم همه تعریف میکنن حالا میخوام برای بیرون کار کنم یه کم میترسم

چند ساله خیاطی میکنید؟ مشتریت خوبه؟ تو خونه کار میکنی یا مغازه داری؟ من یکم اعتماد به نفسم پایینه می ...

من 18سالمه دیپلم خیاطی دارم... راستش من شخصی دوز نیستم... اونقدا اعتماد بنفسم بالا نیس واسه تولیدی کار میکنم... ینی برش نمیزنم... فقط اون جور ک خودشون بهم یاد بدن میدوزم.. تا یکم سنم بیشتر بشه هم یاد بگیرم تا بتونم خودم تولیدی بزنم... ولی شخصی دوزی خیلی بهتر از تو تولیدی کار کردنه اگه میتونی حتما شخصی کار کن 

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎
من 18سالمه دیپلم خیاطی دارم... راستش من شخصی دوز نیستم... اونقدا اعتماد بنفسم بالا نیس واسه تولیدی ک ...

با اینکه تا حالا کار خودمو خراب نکردم ولی برای کسی بخوام بدوزم میترسم خراب کنم ولی مجبور هم هستم به درامدش نیاز دارم