2777
2789
عنوان

جهزیه

90 بازدید | 7 پست

بچه ها جوونی جا برا چاقو و چنگال میوه خوری باید جدا بخرم چه مدلی قشنگه😍😁

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
ازاین کشویی ها بگیر ۴طبقه یا ۳طبقه

😁عزیزم برا مهمون میخوام پذیرایی کنم چجوری ببرم ؟چاقو چنگال و بعد یه سوال دیگ چند دست چاقو چنگال بگیرم کافیه؟مهمون آنچنانی ندارم 

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این دسته سفیدای طرح مرمر

تکه عزیزم 

😁عزیزم برا مهمون میخوام پذیرایی کنم چجوری ببرم ؟چاقو چنگال و بعد یه سوال دیگ چند دست چاقو چنگال بگی ...

برای پذیرایی الان هم این لیوانی ها هستن.هم جعبه ای ها که در هم داره بعضیاشون

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      
برای پذیرایی الان هم این لیوانی ها هستن.هم جعبه ای ها که در هم داره بعضیاشون

مرسی گلم