2777
2789

من زمان مجردیم واقعا دختر پاک وسالمی و مومنی بودم، نماز میخوندم، روزه میگرفتم، چادری بودم وبا یک نفر هم دوست نبودم، توسن 19 سالگیم یه خواستگار واسم اومد که با شرایطی که ازخودش گفت خوب بود شرایطش، اولش هممون مخالفت کردیم بخاطر 11 سال تفاوت سنی، ایناهم رفتن بعدازیکماه دوباره اومدن، بازم جواب نه بود که با هزار اصرار والتماس اونا، خانواده ام قبول کردن، وقتی هم ازم پرسیدن گفتن نظرت چیه؟ گفتم من که تجربه ای ندارم اگر شما میگین خوبه من قبول میکنم اگر میگین بده، منم میگم نه، آخه واقعا هم بچه بودم.... 

خلاصه تا اینکه بازم باهزار مخالفت خانواده ام قبول کردم و یک هفته بعدازعقد، فهمیدم واقعااااا پسره دروغگوئه و هرچی ازخودش به من گفته همش دروغ بوده، خواستم جدابشم، خانواده ام بخاطر حرف مردم نزاشتن😏میگفتن عیبی نداره مشکل مالیه حل میشه... چندبار دیگه هم خواستم تو دوران عقدجدابشم، بازم نزاشتن تا اینکه بعدازیکسال عروسی کردیم، واقعااااااا زن زندگی بودم، با اینکه سختی زیاد بود توزندگیم، ولی عاشق زندگیم و شوهرم بودم، به هردری میزم که زندگیم حفظ کنم حتی ازبابام خواستم ضامن وام شوهرم بشه🤦‍♀️... 

هستین بقیه اش بگم؟ میخوام زیاد نشه خوندنش خسته کننده بشه

بله

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم...

از این "خدایا چرا من" ها,هممون بارها تو زندگیمون گفتیم با یه بغض عجیب):

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

زندگی پر مشکلی داشتم ولی هرکس منو میدید میگفت خوشبحالش چه زندگی داره انقدر که من حفظ ظاهر میکردم، سه ماه بعدازعروسیم فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده ولی اصلاااااا زیربار نرفت که نرفت وخودشو کامل بی گناه نشون داد، بازم کنار اومدم تا اینکه فهمیدم هزارتا دروغ دیگه ام راجع به  خونواده اش گفته، روزای سختی بود ولی بازم موندم.... اونم چون دیگه دستش واسم رو شده بود زبونش دراز شده بود و اکثراوقات دعوا داشتیم، ناگفته نماند بیماری اعصاب هم داشت که اگر بخوام توضیح بدم زیاد میشه، منم خودم بخاطر شرایط زندگیم یه دختر افسرده شده بودم... 😪 تا اینکه یه شب دعوای بدیمون شد ومن تصمیم به جدایی گرفتم😭 

الان یکسال ازجداییم میگذره ولی داغونم... شوهرم با یکی دوست شده اصلا برام مهم نیست ولی خودم همش یاد خاطرات گذشته دیوونه ام میکنه😭

روزی هزاربار میگم خدایا چرا من؟ چرا منم نباید مثه همه کسایی که ازدواج کردن سرزندگیم باشم وحداقل یه زندگی خوبی داشتم مه کارم به جدایی نکشه😭حالم از شرایطم به هم میخوره😭 

ی روز که از همه جا خسته ای خدا یکیو واست رو میکنه میگه ببین چی واست نگه داشته بودم  

و اون روز خیلی دور نیست مطمئن باش  

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴