2777
2789

سلام دوستان،میدونم شاید بگین همچین سوالهایی رو نمیشه اینجاها نظرخواهی کرد ولی گفتم شاید کسی اینجا از مسائل حقوقی سردربیاره😊

خواهرش شوهرم ،همسرش بهش خیانت تلفنی کرده 

البته چندین بار 

ولی حدود چند روز پیش بازم خیانت کرد و از چت و وویس هاشون کپی دارن 

الان شوهرش مغزی در خونه رو عوض کرده خواهرشوهرمم رفتن کلید ساز بردن درو باز کردن فقط لباسای خودشو بچهاشو آورد 

نباید میرفت خونه؟ممکنه جرم دزدی بهش بدن؟

اینا هنوز از هم جدا نشدن حتی فعلا بخاطر تعطیلات نشده شکایتی هم انجام بدن

الان شوهرش بیاد میتونه ب جرم دزدی از خونه ازش شکایت کنه؟

شوهرمم و من هم رفتیم باهاش آخه تنها بود نمیشد تنها بره 

واسه ماهم مشکلی میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه .نمیتونه شکایت کنه شوهرش.دزدی نیست. حتی خانمش میتونه شاهد داشته باشه که ازخونه بیرونش کرده دوسه تا مرد امضا کنن که بیرونش کرده. قفلو شکسته چون خونه اش هست هنوز و بضرر شوهرشه که زنشو اواره کرده و وسایلشو گرو گرفته.  

اتفاقا خواهر شوهرت باید بره خونش تا شوهرش نتونه بگه تمکین نمیکنه

نه میتونه بیرون باشه ولی سه مرد یا ۴تا مرد  امضا کنن که قفلو تغییر داده نفقه نمیده و وسایلشو گرو گرفته وایشون رو اواره کرده . وجا ومکانش رو ازش سلب کرده .