2777
2789
عنوان

اشتباه در دیدن قلب بچه

284 بازدید | 19 پست

دوستان من از شدت استرس دیگه قلبم نمیزنه

کلا بچم دیر تشکیل شد یعنی همش دارو میخوردم پریود شم ولی ازمایش و همه چی منفی بود تا اینکه بالاخره دیدن بچه هست و گفتن ۶ هفته،هفته بعد رفتم قلبو دید و گفت ۶ هفته و سه روزه،امروز من رفتم سونو ۷هفته و ۲ روز بود ولی ضربان قلبو ندید

ممکنه اشتباه کنن؟!جای دیگه بود سونوم

دوتا بچم سقط شدن دارم دق میکنم

چرا انقدر میری سنو اخه؟؟؟؟؟

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم یه جا دیگه برو سونو 

چرا ۷ هفته باز رفتی؟

هنوزم ۶ هفته بود؟

چجور بچه منو تو ۶ هفتگی کلا ندیدن

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

شاید دفعه اول کلا قلب نبوده 

اخه الان خیلی کم پیش میاد قلبش تشکیل بشه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
چرا کامل بود بارداری اولم پوچ بود دومی قلب تشکیل شد ولی اونم ایستاد ...

دومی قلبو دید ولی گفت ایستاده؟یا کلا گفت قلبو نمیبینم؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا کامل بود بارداری اولم پوچ بود دومی قلب تشکیل شد ولی اونم ایستاد ...

نگفتن دلیلش چیه که ایست کرده؟

بهتر بود بعد دو تا سقط دکتر میرفتی و علت هاشو پیدا میکردی الان اصلا باردار نشو حتما علتشو پیدا کن

سلام ببخشید منم الان دوماه پریود نشدم تست زدم منفی بود هر روز دمنوش واینا میخورم تا پریود بشم حالا گفتین ترسیدم 😨😨

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم