2777
2789
😅 نه بدترین اب وهوا رو داریم هرمزگان و سیستان بلوچستان دیگه اب وهوا نداره فقطدگرمای شدید وباد وشدید ...

😃😃 من یه لحظه پیش خودم فکر کردم الان یه جای خوش اب و هوا زندگی میکنین . 

😃😃 من یه لحظه پیش خودم فکر کردم الان یه جای خوش اب و هوا زندگی میکنین . 

نه عزیزم ولی انشالله عمر خودت با برکت و طولانی باشه 😘

خاله بابام بچه نداره شوهرش یه زن گرفت ۲ تا بچه اورد ولی بعدش سرخک میگیره می میره بعد خاله ام بزرگشون میکنه الان بچه های شوهرش نتیجه دارن ولی حتی نگاه خاله ام نمی‌کنن پیش بابامه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ولی انشالله عمر خودت با برکت و طولانی باشه 😘 خاله بابام بچه نداره شوهرش یه زن گرفت ۲ تا ب ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله شما و خانواده تون هم عمر طولانی و با برکتی داشته باشید همیشه هم ارامش و شادی تو زندگیتون جاری باشه❤❤

ببین یکبار دیگه بیای توهین کنی به من و چرتو پرت بگی ایدی الان و اون که تاپیک سیاسی ک زدی رو میفرستم تلگرام نی نی یار تابفهمن تو اونی و تعلیقت کنن اگ نمیخوای کاربری چندسالتو مثل قبلی ازدست بدی چرتو پرت کمتر بگو و کم توهم بزن

هرچی پاعقب بزاری هارتَر میشن..!

بیش تر از ۱۲۰ سال،،طبق سنگ قبرش ۱۳۴ سااش بوده حالا ۱۴ سال بگیم بزرگ گرفتن شناسنامه رو یا دیر گرفتن ۱۲۰ سال رو دیده و ۳ تا زن گرفت هر ۳ فوت کردن.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....