2777
2789

موقع نوار قلب ب پشت خابیده بودم خودم اذیت بودم نوارمم شاید بزا همین ضربانش بالاست یا ربطی نداره؟

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفت بری بستری بشی؟ واسه من ۷بود سریع بردنم بستری شدم ۳۸هفته بودم

ن دوبار رفتم پیشش تاکید کردم ک اگه نیاز هست بستریم کن میگه بچه دیگه رسیده نیاز نیست فقط مایعات بخور الانم حرکات بچم کمه بستریم نمیکنن نمیدونم چکار کنم

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
ن دوبار رفتم پیشش تاکید کردم ک اگه نیاز هست بستریم کن میگه بچه دیگه رسیده نیاز نیست فقط مایعات بخور ...

حرکاتش چک کن حتما

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥
ن دوبار رفتم پیشش تاکید کردم ک اگه نیاز هست بستریم کن میگه بچه دیگه رسیده نیاز نیست فقط مایعات بخور ...

خیلی مایعات بخور و دلستر واسه من رو گفت اولین بیمارستان برو بستری شو من دکترم تهران بود خودم کرج گفت نه برو کرج همین الان بجه تو خشکی افتاده 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

موقع نوار قلب ب پشت خابیده بودم خودم اذیت بودم نوارمم شاید بزا همین ضربانش بالاست یا ربطی نداره؟

بیسش خوبه عزیزم 

کمی بالا رفتن طبیعیه

خوابیدن به پهلوی چپ بالا میبره ضربانو