2777
2789

خانم ها من ماشين دنده غير اتومات ميخوام ياد بگيرم 

قانون و قاعده اي سراغ داريد بين كلاج و دنده خلاص و خاموش نشدن ماشين و ... كلاً اگر در ٥ تا قانون بشه رابطه دنده و كلاج رو بدونم عاليه

روشن كردن و راه رفتن و تنظيمات سرعت و دنده رو ميتونم منتهي منطق اون دو تا رو ميخوام بدونم 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

اوایل کمی پرگاز برو خاموش نکنی همینو میتونم بهت بگم

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاچ رو تو س ثانیه ول کن هیچوقت خاموش نمیکنی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
متوجه نشدیم

كي ماشينو خلاص ميكنيم ؟ 

و كلاج رو در چه مواردي استفاده ميكنيم؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

راننده باشی بالاخره برای دنده عوض کردن از صدا و زور ماشین متوجه میشی دیگه یا کلاج زیر پات باید بفهمی قانونی داره مگه؟ 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

فقط کافیه دورموتورتو نگاه کنی بین 3تا 3ونیم

دنده رو عوض میکنی وقتس هم از 2 اومد پایین دندتو میاری پایین

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بنظرم واقعا قانونی نداره 

اینا حسیه 

من رو صدای موتور میتونم تشخیص بدم

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

کلاچ رو خیلی اروم بیار بالا هم زمان گاز بده تاوقتی ماشین شروع به حرکت نکرده کلاچ رو کامل ول نکن وقتی دیدی ماشین داره راه میوفته کلاچ رو آروم ول کن

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

من با صدای موتور تشخیص میدم 

اينكه دنده رو بايد عوض كنم از صداي موتور تشخيص ميدم 

ولي وقتي ميخوام سرعتمو كم كنم پامو يدفعه ميزارم رو ترمز ماشين خاموش ميشه 

كي ماشينو خلاص ميكنيم ؟  و كلاج رو در چه مواردي استفاده ميكنيم؟

موقعی ک میخای توقف کنی کلاجو میگیری دنده رو خلاص میکنی

برای عوض کردن دنده و توقف باید کلاج بگیری

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖