2777
2789
عنوان

درس عبرت ها ، ترفند ها شکست ها توصیه هامو میگم شمام همراهی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 19 پست

اگه میخوای آرامش داشته باشی ازهیچ کس جز خودت انتظار نداشته باش

دنبال حرفهای بیهوده نباش در دهن مردم رو نمیشه بست

هرجا رفتی کورو کر باش

از خونه هر کی اومدی بیرون هرچی دیدی و شنیدی دم در خاک کن

با بچه هات رفیق باش تا چیزی رو ازتون پنهان نکنن 

درآمدی اگر داری یه بخشیش رو برای خودت پس انداز کن 

نیازی نیست همه اتفاقات روزمره و رازهاتو به شوهرت بگی...نه اینکه دروغ بگی نههه فقط چیزهایی که لازم نیست بدونه رو نگو

حتی اگر قهر هستید و مهمون براتون میاد حفظ ظاهر کنید

تو رابطه زناشویی به فکر خودتون هم باشید و بی پروا درخواست کنید

همیشه خونتون تمیز باشه و برای کارهای روزانه برنامه داشته باشید

قبل از بیرون رفتن خونتون رو مرتب کنید شاید موقع برگشت کسی همکراهتون اومد

پیش خانواده همسرتون و خانواده خودتون خیلی به شوهرتون برسید و هواشو داشته باشید

هیچوقت نزارید پشت سرش بد بگن یا  خودتون بد نگید

فعلا همینا رو داشته باشید تا بعد

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا من حرفایی که ازسر تنهایی ودلسوزیم زدم وازشون کمک خواستم علیه خودم ب شوهردهن بینم زدن🙄

منم با این که هفده سالم بود هیچ‌کس نگفت بچست بلد نیست خونه داری  واقعا اوایل خونه داری برام خیلی سخت بود   اما هزاران حرف پشت سرم زدن.  هنوز که هنوزه ازشون میپرسن عروست بهتر شد  دیگه به خونه میرسه.   گرچه خیلی افتضاح نبودم  اما خیلی بد جلوم دادن اما خب بهر حال یه وقتایی یه چیزایی رو شوهرامون از مادراشون بیشتر گوش میدن تا ما.  دشمنی کردن دریت نیست دوستیم درست نیست 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
اگه میخوای آرامش داشته باشی ازهیچ کس جز خودت انتظار نداشته باش دنبال حرفهای بیهوده نباش در دهن مردم ...

عالی بود    حتما دومورد رو رعایت میکنم 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
یه بار باهم رفتیم بیرون انقد که بهم ریخته بود خانومه ازم خواستگاری کرده بود گفتم شوهرمه.گفت زیادی بو ...

عزیزم  رو‌نقطه ضعف شوهرت نرو گرچه همه بدشون میاد فکر کن برعکس بود. کسی به شوهرت میگفت از زنت بهتری. چقدر بهمون برمیخورد ؟ زندگی اون جوری که من میخوام باشی باش نیست  گرچه همه باید اراسته و مرتب باشیم اما وقتی رفتید توی یه خونه وقتی لباسای مرتب و خوش رنگی داشته باشه دیگه  این به نظر نمیاد.  حساس نباش و خوش باش