2777
2789

دوستای گلم امیدوارم با قدرت ادامه بدید کلی صحبت کردم درمورد کسایی ک تو زمان کم نتیجه عالی گرفتن میتونید تایپیکای قبلمو بخونید 

شروع کنید نزارید یه کنکور لنتی یه سال از عمرتونو به باد بده نزارید کنکور موفق بشه شکستتون بده شما گردنشو خورد کنید بفرستید بره پس کارشششش😃

بجنگید ۱۰۰روز واسه رتبه آوردن بخدا شدنیهههه فقط کافیه بخواید و شروع کنید نمونه براتون گذاشتم تو تایپیکای قبل 

خودمم نمونه زنده😘

نا امید نشید مثل یه مبارز مبارزه کنید بجنگییییددد جلو برید کنکورو بردارید از سر راهتون😎💪

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت نمیام سایت امیدوارم حال دونفر خوب شده باشه با تایپیکام و شروع کرده باشه هرکی آی دیمو داره بعد کنکور بیاد بگه چ کرده😘

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
شما چ رشته یی میخونی؟

فیزیو گلم

از الان شروع کنم تا اواسط اردیبهشت میتونم دهم ویازدهمو جمع کنم😭؟؟؟؟چجوری

رشتم انسانیه

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
از الان شروع کنم تا اواسط اردیبهشت میتونم دهم ویازدهمو جمع کنم😭؟؟؟؟چجوری

منطقی اینه تا روز قبل کنکور بخونی تست بزنی باید هرماه یه پایه رو قشنگگگگگگگ جمع کنی ک شدنیه ۱۰روزم خیلییییی فشرده جمع بندی کنی ۷ساعتم بزار واسه ازمون دادنو چک کردن سوالای غل(اینا واسه ۱۰روز آخر میگم)

فیزیو گلم

خوشف بحالتون

من دانشجو شیمی هستم

از رشتم بدددددددم میاد 

عاشق پزشکی هستم

از اول عید شروع کردم

واقعا نمیدونم چ کار کنم امتحانا ی دانشگاه رو🤦‍♀️

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
مرسی که انگیزه میدی❤️💝 دعا کن بتونم بخونم اونم با این شرایطی که تو خونه دارم 😞 واقعا سخته برام

شرایط سخت همیشع هست ولی من مطمئنم وقتی اراده کردی بخونی قوی تر از این حرفایی

من یه مدت نمیام سایت امیدوارم حال دونفر خوب شده باشه با تایپیکام و شروع کرده باشه هرکی آی دیمو داره ...

من تدارم آیدی تون میشه بدی

میخوام خبر موفقیت رو بدم💪❤🙏

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
خوشف بحالتون من دانشجو شیمی هستم از رشتم بدددددددم میاد  عاشق پزشکی هستم از اول عید شروع کر ...

چون زمان کمه باید متمرکز شی رو یه هدف نمیشه هم دانشگاه هم کنکور