2777
2789
عنوان

چاقی پا

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم   پای  باریک  وکشیده  دوست  دارم

فکر نکنم  بتونی  کاریش   کنی   احتمالا  استخون پاهات درشته

شلوارهای  جذب مشکی  بپوش

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
اره از یه حدی به بعد واقعا از فرم زنونه در میاد  ولی پیاده روی کن خیلی تاثیر داره  لامصب ...

آره مامانم میگه پاهات شبیه این مردایی شده که میرن باشگاه بدن سازی از هر جا باد کرده😑

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
تو عروسی ها که نمیتونم راسته بپوشم شلوار جذب بیشتر دوس دارم که اصلا خوب نمیشه 

خب میتونی بدی بدن سازی توپر بشن ولی سعی چاق نشن واقعاً

دستام چاقن ولی امتحان کردم دستام و اگه ورزش کنم لاغر میشن ولی پاهام نه☹️

احتمال زیاد استخوان بندیتون درشته من یه دختر عمه دارم اونام خیلی پاهاش چاق هستش استخوانش درشته مثلا شلوار سایز ۵۲باید بپوشه 

واقعاً 😕 آخه من دوسال به خاطر پاهام رفتم تکواندو لاغر نشد با این حال برادرم 6 ماه رفت تکواندو پاها ...

ارث واقعا تاثیر داره. ولی درکل پیاده‌روی هر روزه خیلی به من کمک کرد. 

منم   پای  باریک  وکشیده  دوست  دارم فکر نکنم  بتونی  کاریش &nbs ...

آره استخوان بندیش ام درشته چون مچ پاهام هم خیلی بزرگه🥴

ولی من خودم عاشق پاهای تپلم  بخدا پایین تنه تپل خیلیییی بهتره از پهلو و شکم و سینه واینل

تپل با چاق خیلی برق داره مثلاً الناز قاسمی پاهاش توپره و بدفرم نیست برای من بد فرمه کلا

آره استخوان بندیش ام درشته چون مچ پاهام هم خیلی بزرگه🥴

بی  خیال    حستس  نشو   الان  پایین  تنه  درشت  مورد پسنده😘😘

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
احتمال زیاد استخوان بندیتون درشته من یه دختر عمه دارم اونام خیلی پاهاش چاق هستش استخوانش درشته مثلا ...

آره درشته منم دختر داییم به خاطر چاقی پا رفت باشگاه گفت فقط می خوام پاهام لاغر شه گفته بود نمیشه😣