hfatemeh مدیر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 عنوان حس ششمی ها بیان یه لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 54 پست بنظرتون جنسیت فرزندم چیه فرزند اولم دختره یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی" 1400/01/03 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6536 مرسی اونی که بهش فکر میکنم میشه از خصوصیاتش بگید و اینکه آیا بهم فکر میکنه؟ ج ... اسم بگید به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11586 یه حس گذرا بوده بیشتر میاد ولی دوباره میره موندگار نیس پس اگه من عشقش نبودم عشقش کیه؟ 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
ftme_ns عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 342 فک کنم پسر کنکور قبول میشم؟تورو خدا بگو مشتاق گل از سرزنش خار نترسد🌹 📍Mashhad
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6536 من کی ازدواج میکنم؟ کی خاله میشم؟ توی خرداد یا تیر خواستگار برات میاد اوایل امسال ازدواج نداری بیشتر روند کارات احتمالا بیفته نیمه دوم سال ولی قطعی نیست هنوز ازدواجت سنت فک میکنم کمه خاله شدنت هم بین یک تا دو سال آینده به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6536 مرسی اونی که بهش فکر میکنم میشه از خصوصیاتش بگید و اینکه آیا بهم فکر میکنه؟ ج ... اسم خودت و مادرت به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 فک کنم پسر دوست دارم پسر باشه 😃 یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
ftme_ns عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 342 کنکور قبول میشم امسال؟تورو خدا بگو مشتاق گل از سرزنش خار نترسد🌹 📍Mashhad
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6536 دوست دارم پسر باشه 😃 یکم درد داری اطراف شکمت فک کنم که چیزی نیست به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ftme_ns عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 342 میتونی بگی چی قبول میشم؟تجربی ام مشتاق گل از سرزنش خار نترسد🌹 📍Mashhad
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 یکم درد داری اطراف شکمت فک کنم که چیزی نیست اوهوم درد دارم یکم یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
goligoliii17 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 6536 مرسی اونی که بهش فکر میکنم میشه از خصوصیاتش بگید و اینکه آیا بهم فکر میکنه؟ ج ... پسر قد متوسط چهارشونه هست پوست سفید و اکثرا ته ریش خیلی کمی داره بیشتر تو بهش فک میکنی و رویا بافی داری به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............