2777
2789

سلا

بچه ها تاحالا کسی از حشره کش (پیف پاف) واسه از بین بردن حشره گیاهی استفاده کرده

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

نه ، چون بدتر اسیب میزنه

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

من دیگه حتی اسپری براق کننده هم نمیزنم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه حتی اسپری براق کننده هم نمیزنم

من جز کود محلول و یه جور افت کش که پودریه چیزی نمیزنم 

ولی میگم به فاثله یه متری تو هوا اسپری کنم هم ضرر داره؟

پر از خشره و مورچه شدن 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اره من چند بار پشه زد زدم پشه هانابود ميشن ديگه گلم پشه نميزنه واصلا هم خراب نشدن

عه چه خوب

رو برگ و خاک اسپری کردی یا با فاصله؟

من جز کود محلول و یه جور افت کش که پودریه چیزی نمیزنم  ولی میگم به فاثله یه متری تو هوا اسپری ...

من وقتی میخوام حشره هارو دور کنم با اب پاش اینکارو میکنم

حالا ی بار بزن عب نداره ولی همیشه اینکارو نکن

من وقتی میخوام حشره هارو دور کنم با اب پاش اینکارو میکنم حالا ی بار بزن عب نداره ولی همیشه اینکارو ...

اخه گلدونام‌زیادن فک نکنم با اب پاش بشه 🤪

ولی ممنون 

عه چه خوب رو برگ و خاک اسپری کردی یا با فاصله؟

به فاصله ١٠و١٥سانت زدم روكلش روي كاشي هامون پراز پشه مرده شده  ديگه هم نيومدند به نظرم راحت ترين وسريع ترين راه  بعضي هاشون هم بعد چند روز دوباره خيلي خيلي كم تر پشه زد  دوباره زدم ديگه اصلا پشه نزده تاالان. 

خدایابابت همه چیز شکر
به فاصله ١٠و١٥سانت زدم روكلش روي كاشي هامون پراز پشه مرده شده  ديگه هم نيومدند به نظرم راحت تري ...

اها

مرسی عزیزم 

الان میرم سراغشون 😈

میگم توی تاپیک غسل که ترکید نمی‌دونم دیدین یا نه من کامنت گذاشتم ولی اطلاعاتی که راجع به عطر و فرانسه دادین خیلی باحال و جالب بود🤗من از هرکس چیزی یاد بگیرم تشکر میکنم.   مرسی 💜

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
میگم توی تاپیک غسل که ترکید نمی‌دونم دیدین یا نه من کامنت گذاشتم ولی اطلاعاتی که راجع به عطر و فرانس ...

سلام عزیزم

نه رفتم‌ بیرون تا برکشتم دیدم ترکیده

خواهش میکنم واسه خودمم جالب بود این مطلب 😘

سلام عزیزم نه رفتم‌ بیرون تا برکشتم دیدم ترکیده خواهش میکنم واسه خودمم جالب بود این مطلب 😘

قربان شما😍نه من شاهد ترکیدن بودم😂خواننده خاموش بودم

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟