2777
2789

رفته بودیم خونه ی خواهرشوهرم 

اول محل نزاشتن ، خواهرشوهرم رفت موند تو اتاق ، شوهرش موند تو اشپرخونه 

ده دیقه یه رب تنها موندیم تو پذیرایی

بعد که شوهرم کادوشونو داد که دومیلیون پول نقد بود ، دست هرکدوم از بچه هاشم دویست تومن داد

وقتی پولو دیدن ، تازه محبتشون گل کرد ، گفتن برای شام بمونید ، کلی اصرار کردن

ما رفتیم بیرون ، کاری داشتیم ، شب برگشتیم خونشون 

از در که وارد شدیم دخترش که پنج سالشه گفت مگه ادم تو یه روز چند بار میره خونه ی یه نفر ؟! مگه تازه نیومده بودین ؟! چرا اومدین ؟! 

مادرشوهرم اینا هم بودن ، هیچ کس نگفت بچه زشته حرف نزن 

حس کردم بزرگترا همچین حرفی گفتن که بچه میگه

حالا شوهر من ، دخترم مثلا یه لحظه تو سلام دادن تاخیر کنه ، به بچه فحش میده جلو خانوادش 

خود من مثل خواهرشوهرم رفتار میکردم و میموندم تو اتاق یا اخم میکردم یا جواب سلام نمیدادم ، شوهرم تا مرز طلاق پیش میرفت

رفتار اونارو اصلا به روش نمیاره

چ بیشعور

اصلا نرو خونشون دیگه

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگتر گفته ک بچه یاد گرفته😒😐

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

دوملیون بابت چی عیدی؟چخبرره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

رفتارشون که واقعا بدون توجیحه ولی عزیزم خودتو با اونا مقایسه نکن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

به نظرم بزرگترها چیزی نگفتن اما برای خود بچه عجیب بوده

گرچه حرفش درست نبوده و من اگر جای مادرش بودم بامحبت تذکر مب دادم یا عذرخواهی می کردم

ضمن این که شما هم اگر کار داشتید بهتر بود برنمی گشتید

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

خب چرا اصلا قبول کردین که برای شام برمیگردین وقتی اولش محلتون ندادن!خیلی خودتونو بی ارزش کردین 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞