من متاهلم و یه دختر دارم هیج مشکل عاطفی ندارم همه چیز اوکیه عاشق همسرم هستم ولی شاغلم با خواهر شوهرم کار تبلیغات میرنیم تو گوگل طراحی سایت و این چیزا البته من تو خونه این کارو انجام میدم.یه اقایی که تمام کار تبلیغاتش با من ماهاست باهاش,کار میکردم پشتیبانی اینستاشو اتجام میدم اول نمیدونست من متاهلم و بچه دارم خب دلیل نداشت بهش بگم بعد چند ماه شروع به ابراز علاقه کرد بهشون گفتم من متاهلم بچه دارم ولی انگار بیشتر خوشش اومد گفتم متاهلم دیگه کارو قطع کردم ولی همچنان پیام میده با شماره متفاوت حرفایی میزنه که مغزم بهم میریزه.من کلا دچار وسواس فکریم با حرفای این اقا وسواسم برگشته واحساس میکنم میخاد نابودم کنه کسایی که وسواس دارن میفهمنن من چی میگن چیزی یا فکری تو ذهنت که قابل کنترول نیست تو رابطه با شوهرم حرفاش بادم میاد حالم داره از خودم بهم میخوره چاره چیه
اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
چی بگم اگه گفتنی بود باید از اول میگفتم هر روز حرفاشو تو ذهنم مرور میکنم بخاطر وسواسم نمیتونم یه فکرو متوقف کنم مدام هر لحظه حرفاش تو ذهنمه هی تهدیدم میکرد چون خیلی پولدار بود میگفت من انقدری کلفتم که راحت از چنگ شوهرت درت بیارم😐😐😐از اینکه نمیتونم پیامشو جواب بدم بیشتر تو مغزم درگیری میشه
اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚