2777
2789
هن

سحرخیز باش

ولی زل نزن

برو یه کم راه برو صبونه بخور کاراتو انجام بده

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
اره شبا ۸میخوابه صبحها ۷بیداره

خیلیم عالی اداره داره دیرش میشه حتما زود می‌خوابه زود بیدار شه. آخ آخ یاد خواهرم میفتم دوتا نی نی داشت نصفه شب به یکی شیر میداد به اون یکی دایی (چایی) ساعت 3 صبح با گریه اونم دای میخوام دایی🤣🤣🤣یادش بخیر. واس تو خوبه 8 خواب 7 بیدار 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماک دوچرخه ثابت نداریم چ کاریم نداریم چیکار کنیم

پاشو نرمش کن خودت انرژی بده

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
تویک تنبل😂😂

🤣🤣🤣باورت میشه بیدار شدم هوا تاریک بود 6 بود فک کنم یا 5.30 نمیدونستم شبه صبحه گفتم اااا من ی ساعت خوابیدم تو شوک بودم تا هوا روشن شه 🤣🤣😂😂😅

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
چی میگی ور خودت م ک حالیم نمیشه

قشنگ نوشتم سحر خیز باش

زل نزن

فعل‌های خودتمیادت نیست

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
من حوصلم سر نمیره که  بچم از ۷صبح بیداره

وای پسر منم همینطور داغون شدم 😞

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سحرخیز باش ولی زل نزن برو یه کم راه برو صبونه بخور کاراتو انجام بده

😐خو نمیرو حوصله ندارو چاشت نمیخورو کارَ نمیکنو

ها خوبته به زبون محلیت حرف میزنی حالا فهمیدی من چی گفتم😂

خیلیم عالی اداره داره دیرش میشه حتما زود می‌خوابه زود بیدار شه. آخ آخ یاد خواهرم میفتم دوتا نی نی دا ...

هورمون رشد اوجش ۱۱ تا ۱ شب

بچه باید قبل ۹شب خواب باشه

برای من سخته هیچ جا نمیتونم برم 

حتی خونه مامانا

ولی خوب انتخاب خودم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من خودم عادتش دادم ۸بخوابه قبلا کوچیکتر بود ۷میخوابید

پسرمنم تا از بدو تولد تا حدود ۶ماهگی ۷میخوابید الان اگه غروب بخوابونمش ۹اگه نخوابونم ۸میخوابه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
🤣🤣🤣باورت میشه بیدار شدم هوا تاریک بود 6 بود فک کنم یا 5.30 نمیدونستم شبه صبحه گفتم اااا من ی ساعت ...

منم یکو نیم خابیدم ۷بیداربودم  هرجا مجازی میرم خلوته حوصلمم سررفتصبحانه هم اشتها ندارم ورزشم که حوصلم نمیزاره چون همیشه واسه ظهرانه بیدارمیشدم صبحانه برام معنی نداره😂

حالا ناگفته نماند شوهرم شیفت شب بود قراربود۸بیاد هنوز نیومده میخام ببرمش خرید😁