2777
2789
عنوان

سكه ١١٤

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 50 پست
فک کنم بله،اما مرد بی چشم و رو مثل شوهر من که بخاطر خونوادش کتکم زد فرستاد خونه بابام و اونقدر پرش ک ...

الهي، واقعا سكه ملاك خوشبختي نيست، ادم عوضي عوضيه . ايشالا ارامش برگرده به زندگيت عزيزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهي، واقعا سكه ملاك خوشبختي نيست، ادم عوضي عوضيه . ايشالا ارامش برگرده به زندگيت عزيزم

دعای تحویل سالم همین بود،خدا به هممون آرامش بده.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
ببرش پیش مشاور یا خودت باهاش منطقی حرف بزن

ادمي نيست كه متوجه شه ، زورگوعه ميگه حرف حرف خودم بايد باشه ، احساس ميكنه خيلي ادم منطقيم هست. توكل برخدا ببينم ميتونم باهاش صحبت كنم 😔

خوب ۱۱۴باشه.زندگی باید دوام داشته باشه مهرو محبت توش باشه سکه چیه.سکه ای شده ۱۲میلیون میدونی ۱۱۴تا چ ...

نه سکه مهمه اگه یه روز زندگیت بهم خورد چی خدا نکنه ولی احتمالاتی هست و به نظر من بابات خوب کرده زیاد گفته چون ممکن سکه قیمتش بیاد پایین و برگرده به 500 یا 1 میلیون و اون موقع باید چکار کنیم به نظرم به فکر آینده باش اگه دوست داره و نمیخواد در آینده طلاقت بده باید راضی بشه به این تعداد سکه چون پولش هم داره تا جایی که گفتی

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
نه سکه مهمه اگه یه روز زندگیت بهم خورد چی خدا نکنه ولی احتمالاتی هست و به نظر من بابات خوب کرده زیاد ...

اخه ميدوني عشقم كه نيست، يه خواستگاره فقط، از دستش بدم ديگه كي با اين شرايط اوكي مياد خواستگاريم؟؟؟ به دلم نشسته، ميترسم از دستش بدم بخاطر سكه اي كه معلوم نيست ميخواد روزي بهت برسه يا خير، مشكل مالي ندارم خدايي نكرده طلاق هم بگيرم بابام ميتونه ساپورتم كنه، 

بنظرم اصلا منطقي نيست تعداد سكه زياد 

400 تا زیاده تو این شرایط...114 تا خو کم نیست خوبه...قبول کن برو سر خونه زندگیت...انشالله که خوشبخت بشین..من وقتی سکه ارزون بود 14 تا سکه مهریه ام بود....

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
مرسي عزيزم، برام دعا كنيد ، خيلي دوس دارم اوكي شه 

انشالله به امید خدا همه چی خوب پیش بره

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

سکه انقدرام مهم نیست زیادیش وکمیش خوشبختی نمیاره کاش ازاول زیادروی سکه تاکیدنمیکردین زمین وملک وخونه بهترازسکه هست

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
اين ميگه مهريه حق زنه ، دين كه رو گردنمه ، بايد بهت بدم، ميگه تو زندگي ميخوام بهت بدم. واقعا بايد بد ...

بله باید بدن ایرانیا مهریه رو میزنن تاریخ تولد بعدم میگن مهریه رو کی داده کی گرفته  هرچیزی که از اصولش خارج شه میشه همین

دوستت دارم عشق زندگیمM💗