2777
2789
عنوان

ب نظرتون برم خونه ی مادر شوهرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 53 پست
اختلافت با همسرت چیه ؟! تا چه حد جدیه ؟!

خیلی جدیه،بددهنه دست بزن داره دادو بیداد میکن،ازم میخاد ک توی روابط جنسی بعد از کلی خیانت باهاش گرم باشم اما نمی تونم ولی با این حال گفتم‌سعی می کنم خودمو عوض کنم ولی بشرطی ک تو هم تغییر کنی ولی میگ من همینیم ک هستم میخای بخاه نمیخای برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این پسر دست پرورده همین مادره 

عزیزم اون برا قدیم بیشتر صدق میکنه والا حالا ماها ک دختریم ب حرف مادرمون گوش نمیدیم وای بحال پسرا باورکن اگه مرد خوب باشه هیچکس تقصیرکار نیس درسته تربیت مادروخانواده هم تاثیر داره ولی مادرشوهرش ک ب شوهره نگفته نره خونه مادرزنش

خیلی جدیه،بددهنه دست بزن داره دادو بیداد میکن،ازم میخاد ک توی روابط جنسی بعد از کلی خیانت باهاش گرم ...

به نظرم ی آمار از کارهاش رو به مادرش بده

بعد برو

مردک خائن.

یعنی همچنان خیانت میکنه !؟

عزیزم اون برا قدیم بیشتر صدق میکنه والا حالا ماها ک دختریم ب حرف مادرمون گوش نمیدیم وای بحال پسرا با ...

ن نگفته، ادم باید راستشو بگه،وقتی داشت با مادرش تلفنی صحبت میکرد شنیدم متوجه شدم مادرش بهش اصرار نی کنه ک بره خونه مامانم اما اون قبول نکرد

عزیزم اون برا قدیم بیشتر صدق میکنه والا حالا ماها ک دختریم ب حرف مادرمون گوش نمیدیم وای بحال پسرا با ...

۹۰ درصد علت خیانت مردها ریشه در کودکی خودشون داره.

مادر پدر مهمترین نقش رو دارن.

اگر این مرد به درستی پرورش پیدا میکرد سر این همه اخلاق زشت با همسرش به مشکل بر نمی خورد.

که حالا بگه خونه مادرت نمیام.

آیا مادر این خانم باید تنهایی و درماندگی بچش رو ببینه 

ولی مهمونی تولد مادر شوهرش بدون هیچ مسئله ای حاضر بشه ؟!

ضمن اینکه با رفتنش فقط داره به همسرش باج میده

به نظرم ی آمار از کارهاش رو به مادرش بده بعد برو مردک خائن. یعنی همچنان خیانت میکنه !؟

میگم ک همه میدونن اختلافمونو همه دلیلشم میدونن ک اون خیانت می کنه منم چون توی رابطه سرد شدم اختلاف جدیتر شد، ولی مادرش میگ خب اون مرده