2777
2789
عنوان

ارزون میخرم

137 بازدید | 12 پست

بچه ها منوشوهرم ازلحاظ خریدکردن باهم فرق داریم مثلاشوهرم میگه ی لباسی میخای بخری جنس خوب تر و گرونتربخرتا چن وقت داشته باش ولی من همیشه دنبال اینم ک مثلا پول یدونه مانتو رو بدم دوتامانتو ک تنوع بشه 

اصلادست خودم نی نمیتونم پول قلمبه ب یدونه جنس بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی 

من قبلا اینحور بودم الان میبرم یدونه خوبو خوشگل اما جنس خوب میخرم تا مدتها دوسش دارم از اینایی نمیشه که بعد از یه مدت فرمشو از دست بده و اینا همیشه نو هست انگار

تو هم وقتی شوهرت خرج میکنه بخر بابا

منم اینحورم . دقیقا منو شوهذم عین شما هستیم. ولی جدیدا وا دادم جنس گرون بهتره

جالب اینجاس بعدش پشیمون میشم وقتی مانتوهای دیگرانو میبینم ازمانتوی خودم بدم میاد میگم کاش ی چیزدرست حسابی تر گرفته بودم ب چشم بیاد

شوهرت درست میگه

مثلا ۵ تا مانتو داشته باش از مزون خوب.اصن لباس باآدم حرف میزنه

این بهتره یااینکه ۲۰ تا مانتو بنجل داشته باشی که اصن به چشمم نیاد

حالا میگم ۵ تا نه اینکه یهو همشو باهام بخره آدم😂یعنی توو کمدت داشته باشی در کل

من قبلا مث شما بودم  ولی از وقتی گرون میخرم دیگه جنس ارزون ب چشمم نمیاد  و‌فک میکنم کلی ...

گفتی اعتمادبنفسم...وااای منم دارم ب این نتیجه ݥیرسم ک دیگ چیز ارزون نخرم.اخراینماه بچم بدنیامیاد تصمیم گرفتم دیگ ن برای خودم ن برای بچم اینکارو تکرارکنم.بایدخودمو عادت بدم

شوهرت درست میگه مثلا ۵ تا مانتو داشته باش از مزون خوب.اصن لباس باآدم حرف میزنه این بهتره یااینکه ۲ ...

اصن لباس گرون با ادم حرف میزنه تابلوس توتن یکی دیگ ادم میبینه میفهمه این گرونه یاارزونه

گفتی اعتمادبنفسم...وااای منم دارم ب این نتیجه ݥیرسم ک دیگ چیز ارزون نخرم.اخراینماه بچم بدنیامیاد تصم ...

دقیقا من 

الان‌برا دخترمم‌لارج خرید میکنم بهترین شیکترین ...کفش و کیفم باید چرم باشه اینجوری خانواده همسرمم بیشتر توجه میکنن بخان کاری کنن چیزی بخرن نظر منم میپرسن انگار پول خرج کردن جایگاه ادم پیش بقیه ام‌بالاتر میبره