2777
2789
عنوان

خوب نیس حال من😔😔😔😔😔😔

238 بازدید | 17 پست

هههی چی بگم داغونم از خونوادم از یه سگی تو زندگیم خیلی عصبیم ببخشید اینجوری میگم ولی خواهرم واقعا بهم بد میکنه امشب باهاش دعوام شد کثافت با ناخونااش دستهامو خونی کرد عوصی انقد ازش بدم همش درمورد عشقم بد میگه بخدا نابودم کرده همشون هیچکسو ندارم خیلی خسته ام جز خدا و عشقم و شما کسی نیس عشقم که سالی یه بار وقت گیرش بیاد زنگ میزنه کسی منو دوست نداره خیلی خستم فقط دعا میکنم به خوبی و خوشی برم سرخونه زندگیم باعشقم خستع شدم از مامانم که همش بفکر شوهر دادنه منه و منم کسی دیگه رو دوست دارم کسی نیس بگه من چه خاکی توسرم بریزم یکم اروم بشم😔😔😔😔😔😔

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میرسی عزیزم غصه نخور درست میشه 

انشاله خدا از دهنتون بشنوه بخدا انقدر چیز اینجا دیدم حالا میترسم اگه بهش برسم زندگیم خراب شه تا این حد یعنی 😔😔😔😔😔😔

انشاله خدا از دهنتون بشنوه بخدا انقدر چیز اینجا دیدم حالا میترسم اگه بهش برسم زندگیم خراب شه تا این ...

اون که خدا نیست 

تو برا خودت کردیش خدا 

تو باید تحت هر شرایطی بهترین و قوی ترین نسخه از خودت باشی 

اون که خدا نیست  تو برا خودت کردیش خدا  تو باید تحت هر شرایطی بهترین و قوی ترین نسخه از ...

من بدونش هیچیم اخه هرجورم حساب میکنم بدون حسین نمیتونم هرکاری هم بکنم 😭😭😭😭😭😭

من بدونش هیچیم اخه هرجورم حساب میکنم بدون حسین نمیتونم هرکاری هم بکنم 😭😭😭😭😭😭

نگو تو قبول اون چطور بودی ؟بعدش هم هموطور میشی 

اول اینکه هرچی خدا بخواد دو اینکه تو باید قوی باشی 

نگو تو قبول اون چطور بودی ؟بعدش هم هموطور میشی  اول اینکه هرچی خدا بخواد دو اینکه تو باید قوی ...

هههی قبل حسین واقعا زندگی عادی بود ولی از ویتی اومده تو زندگیم میبهمم درد پیه گریه چیه غصه چیه نگرانی برا حالش چیه بعلش که نگم و......😭😭😭😭😭😭

خیلی وابسته نباشی ضعیف میشی  اینارو واسه خودت میگم

مزدونم عزیزم ولی چی بگم بخدا فقط برام دعا کنید ۱۶ سال بیشتر ندارم😔😔😔😔😔😔

مزدونم عزیزم ولی چی بگم بخدا فقط برام دعا کنید ۱۶ سال بیشتر ندارم😔😔😔😔😔😔

اوه اوه بابا نکنید از اینکارا اخرش میشه مرگ 

همش سر نفهمی هست 

بخدا همش الکیه 

من با ۲۰و چند سال میدونم که عشقی تو این سنا وجود نداره 

همش هورمون جوونیه