2777
2789

در خیلی موارد قانون طرف مردها هست میدونید چرا ؟ چون قانون گزاران مرد هستن . چون اجرا کننده ها مرد هستن . چون جامعه ی مرد سالاری داریم . چون زن ها وقتی ظلمی بهشون میشه فقط به درد دل کردن و اشک ریختن اکتفا میکنن و دنبال گرفتن حقشون نمیرن . تا حالا به اطراف خودتون نگاه کردید که مردها چقدر بی تعهد و لاابالی شدن ؟ نگاه کردید که چقدر راحت خیانت میکنن و طلاق میدن ؟ چرا ؟ چون قانون طرفشونه چون حق طلاق دارن چون اون قوانین سفت و سخت مهریه به خاطر سواستفاده ی یک سری زن احمق برداشته شده زن هایی که به خاطر مهریه ازدواج میکردن و چوبشو الان هزاران زن بی گناه باید بخورند .میدونید چرا زندان برای مهریه رو برداشتن چون مردان کمپین تشکیل دادن و رفتن دم مجلس اعتراض کردن ولی زن ها چرا نمی تونن متحد بشن و برای دفاع از حقشون اعتراض کنن و کمپین تشکیل بدن ؟ من تو رفت و آمدهایی که به دادگاه داشتم با چندتا زن  شکست خورده و مظلوم که حقشون ضایع شده بود حرف زدم و خواستم متحد بشیم و با کمک وکلا کمپین تشکیل بدیم ولی همشون فقط دنبال درددل و ناله کردن بودن نه به فکر زنده کردن حقشون ....

تا وقتی مظلومی هست قطعا ظالمی هم هست و از ماست که بر ماست ...

و یک توصیه به دختران مجرد : حتما حق طلاق رو موقع عقد بگیرید حقوق برابر بگیرید که اگه نگیرید واقعا سرتون کلاه رفته با این وضعیت جامعه ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش فقط مردا بودن که به زنا ظلم میکردن چون این یکم قابل درکه ولی زنا هستن که به خودشون و همجنساشون با حرفا و کارای جنسیت زدشون ظلم میکنن کاش خانما پشت هم بودن 

کاش همه حق و حقوقی که به زور و ظلم ازشون گرفتنو اول ازدواج بگیرن

کاش در برابر قانونای زن ستیز ایران سر خم نکنیم حتی شده با حرف و اگاهی دادن به بقیه

سکوت.
من ک میگم اصلا نباید اژدواج کرد تو ایران 

اینم حرفیه ولی تو همین نی نی سایت رو نگاه کنید میبینید که چقدر دختران مجرد دغدغه ی ازدواج دارن 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دقیقا اینجا هم همینه

همه دنبال اه و ناله و درد و دل صرف هستن

بارها شده یکی تاپیک زده مشکلش رو گفته، ۱۰۰ تا کاربر ۱۰۰ تا راهکار مختلف بهش دادن، برا تک تکش اما و اگر اورده چون صرفا می ترسن دست به عمل بزنن

منم واقعا امیدوارم این وضعیت تغییر کنه

چون تو هر کشوری که حقوق زن ها پیشرفت کرده، در وهله اول زن ها خودشونو از عاجز بودن و ضعیف بودن خلاص کردن و به قول شما یه اتحاد قوی تشکیل دادن

اینجا هنوز اول راهن...

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
منم خیلی دغدغه ام اینه یه موقعی از زندگیم خیلی بهش فکر میکردم الان کمتر  وختی اومدم نی نی سایت ...

دقیقا خودشونن که حوصله ی دفاع از حقوقشون رو ندارن . خانمه هرروز از شوهرش کتک میخوره هرروز خیانت میبینه شوهرش معتاده  ولی دم نمیزنه چون میگه شوهرم گفته طلاق بگیری بچه رو ازت میگیرم یعنی هنوز نمیدونه که بچه رو خیلی راحت میتونه حضانتشو بگیره

من ک میگم اصلا نباید اژدواج کرد تو ایران 

منم موافقم

اما جامعه عقب افتاده ما هنوز که هنوزه از چهار پنج سالگی داره برای اینده دخترا ازدواج رو هدف گذاری می کنه

شما میگی کلا ازدواج نکنن...من می گم همین که تو ۱۶ سالگی نرن ازدواج کنن کلاهمو م اندازم بالا

خیلییی داغونه وضعیت جامعه ما

لااقل بهشون یاد بدیم حقوقشون رو تو عقد نامه ذکر کنن یا اینقدر توسری خور نباشن

اینکه که کلا تو ایران زنا ازدواج رو تحریم کنن خیلی ایده اله و شدنی نیست متاسفانه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مهریه تو تونستی بگیری؟

دو هفته ی دیگه دادگاه داریم ولی من شده حتی برم با خود آقای رئیسی حرف بزنم نمیذارم اون آقا از زیر مهریه در بره . من آدم پیگیریم 😁

دقیقا خودشونن که حوصله ی دفاع از حقوقشون رو ندارن . خانمه هرروز از شوهرش کتک میخوره هرروز خیانت میبی ...

میبینی تروخدا الانم تاپیک درمورد حقوق زنانه هیچکی نمیاد 

میزدی جاریم این گفت دختر پسر تو خیابون دیدم تاپیکت پر بازدید میشد حیففف

کاش فقط مردا بودن که به زنا ظلم میکردن چون این یکم قابل درکه ولی زنا هستن که به خودشون و همجنساشون ب ...

دقیقا . من خودم توی نی نی سایت چندتا تاپیک این مدلی زدم باورتون نمیشه خانما ریختن سرم 😑

دقیقا اینجا هم همینه همه دنبال اه و ناله و درد و دل صرف هستن بارها شده یکی تاپیک زده مشکلش رو گفته ...

زن ها در قدیم والا خیلی فعال تر بودن شما تاریخ زنان قبل از مشروطه رو خوندید که چجوری حق و حقوقشون رو گرفتن . اتفاقا حق طلاق رو هم بهشون دادن ولی بعد از انقلاب دوباره این حق رو گرفتن 

دو هفته ی دیگه دادگاه داریم ولی من شده حتی برم با خود آقای رئیسی حرف بزنم نمیذارم اون آقا از زیر مهر ...

قرار بود هر نه ماه ی سکه بده برا اونم ینی بازی درمیاره؟؟؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی